Jun 24, 2015

XES Signature Launch 2015

Pejam celik pejam celik, eh dah seminggu umat Islam berpuasa kan. Cepat betul rasanya. Nanti pejam celik pejam celik dah Raya! Baju raya pun entah ke mana lagi. Kasut dan beg pun sama =_=' Tapi kan, kat dalam entry ni, anis nak tunjuk kat korang koleksi-koleksi XES Signature yang dilancarkan pada bulan lepas. Cantik uolls! Kasut lelaki pun macho gila, tiba-tiba handsome kalau pakai kasut XES ni.. Serious ^_^

Majlis pelancaran XES Signature telah diadakan di Quill City Mall. Majlis ini dihadiri oleh bloggers dan media jemputan. Banyak juga aktiviti menarik yang disediakan oleh pihak XES. Majlis ni memang sangat-sangat happening! Siap ada persembahan tarian macam DSM dalam cerita Pitch Perfect 2 tuu... Havoc!

Makeup ^_^
Dance performance
XES Signature fashion show







XES Signature 2015 collection:













Other new collection:




Cantik kan! Kalau nak cari kasut atau beg raya, boleh lah singgah XES store takpun boleh shopping online je dekat www.xesshoes.com.my 

XES Tagline: Biar Kami Rugi Janji Anda Bergaya

Till then,
XOxo

2 comments:

  1. Salam.. Haii.. Dramatic Uniq blog walking kat sini. Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00

    Jemput join tau...!! Boleh buat duit raya. Terima Kasih.. :)

    ReplyDelete
  2. Em, cantiknya anis ni. Btw singgah sini. Jemput laa singgah blog mimi ye, anis. Dan salam ramadhan :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...