Apr 10, 2015

Update: Selepas 3 minggu menggunakan Ephyra Skin Bar

Sedar tak sedar, dah tiga minggu anis guna Ephyra Skin Bar! Kalau korang nak tahu ape tu Ephyra Skin Bar dan ape kelebihannya, baca entry anis yang sebelum ni dekat SINI.


Step by step gunakan Ephyra Skin Bar:

3 Minit Gunakan Ephyra Skin Bar 
1. Basahkan wajah dengan air
2. Gosokkan Ephyra Skin Bar pada telapak tangan 
3. Urut secara lembut pada wajah selama 2-3 minit
4. Bilas dan sapukan pelembap pada kulit 

Untuk kulit yang lebih gelap/bermasalah gunakan Ephyra Skin Bar 2-3 kali sehari. 

Anis suka sangat texture Ephyra Skin Bar ni bila gosok dekat muka, lembut je tau.. Tak rasa kasar langsung macam kebanyakan pencuci muka yang lain. Seronok je gosok-gosok muka dengan Ephyra Skin Bar, kadang-kadang rasa macam lebih 3 minit duk message muka dengan Ephyra Skin Bar. Lepas dah cuci, muka nampak glowing2 sikit. Lepas dah bilas, biasanya anis akan biarkan air dekat muka untuk kering sendiri, tanpa guna towel. Lepas dah kering, baru anis continue dengan skin care yang seterusnya. Setiap hari anis akan cuci muka dengan Ephyra Skin Bar sebanyak dua kali, iaitu pada waktu pagi dan malam. Kadang-kadang masa nak cuci makeup pun anis akan cuci muka dengan Ephyra Skin Bar. Dalam masa tiga minggu ni, memang anis disiplinkan diri semampu boleh, dan sekarang jom tengok hasil nye:

.

.

.

.

.

.

.

Sebelum dan selepas menggunakan Ephyra Skin Bar selama sebulan:

Sebenarnya anis tak sedar pun perubahan pada tona kulit anis yang makin cerah, tapi bila compare balik dengan gambar sebelum ni, memang nampak sangat ketara perubahan dekat kulit muka, happy ^_^ Yang best nye, jerawat kecik-kecik dekat bahagian dahi anis dah makin berkurang, dan parut jerawat pun dah makin pudar. Memang best sangat Ephyra Skin Bar ni! Gambar kat atas ni memang no filter or edit tau, photog cakap 'raw photo'. Haa gittew... Ephyra Skin Bar ni jugak bukan sekadar sabun pencuci muka biasa, tapi ianya boleh membersihkan makeup dan kotoran dari muka (deep-cleansing). Haritu ada jerawat besar nak tumbuh dekat dahi tapi bila cuci muka dengan Ephyra Skin Bar ni, jerawat tu tak jadi nak tumbuh, terus surut. Hehehe... God job Ephyra Skin Bar! So, korang tak teringin ke nak cuba sendiri Ephyra Skin Bar yang awesome ni? ^_^

Korang boleh dapatkan Ephyra Skin Bar ni dengan harga RM39 je dari:
Website: www.oceanlife2u.com
Instagram: @ephyraskin
Facebook: www.facebook.com/oceanlife2u
#EphyraSkinBar #Ephyra2u #EphyraSkinBarPower #ephyralovers

Till then,
XOxo

5 comments:

  1. nampak glowing-glowing la sis pic selepas guna ephyra tu.. thumbs up..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Thumbs up for Ephyra Skin Bar!

      Delete
  2. bagus btul la produk ephyra skin bar ni.. nmpk sgt perubhn dia anissss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, anis pun macam tak caya je tengok perubahan kulit anis.. Diri sendiri tak sedar >_<

      Delete
  3. best tengokk testimoni ephyraaa :)
    tunggu duit masyukk lu baru nak belii tak sabaqq nak try benda ni pulak lepas ni ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...