Apr 29, 2015

Pure Beauty Youth Restore Official Launch @ Cruise Tasik Putrajaya

First of all, thank you to Watsons for the invitation. I was excited to be on board together with fellow medias and bloggers to experience exclusive official launch of Pure Beauty Youth Restore range at Cruise Tasik Putrajaya.

Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish range
Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish range includes:

1) Pure Beauty Youth Restore Firming Essence (RM69.90)
Highly concentrated active ingredients enrich your skin with new life, promoting restoration, rejuvenation and enhancement of facial contours.

2) Pure Beauty Youth Restore Moisture Day Cream SPF20 (RM54.90)
Complete protection against UVA/UVB rays, free radicals and daily dust particles in the air. Anti-aging Complex helps lift, firm and moisture.

3) Pure Beauty Youth Restore Firming Eye Cream (RM49.90)
Highly concentrated active ingredients reactive your body's youthful signals. It helps lifting eye areas, defining eye contours, reducing dark circles and fine lines for brighter, younger eyes

4) Pure Beauty Youth restore Repair Night Cream (RM55.90)
Highly concentrated active ingredients help reduce fine lines and improve a dull complexion while you sleep. Enjoy fresher, suppler skin from the moment you wake!

.   .   .   .   . 

Before I proceed, I would like to share my experience on how to go to Cruise Tasik Putrajaya by public transport. I was coming from Serdang, so I took:

1) KTM Serdang to KTM Bandar Tasik Selatan with cost RM1. From there, I change to KLIA Transit.

2) From Bandar Tasik Selatan to Putrajaya Sentral by KLIA Transit costs me RM5.30. You can also travel from KL Sentral by KLIA Transit and it will costs you RM9.50.

3) From Putrajaya Sentral to Cruise Tasik Putrajaya, I took Nadi Putra bus for only RM0.50. The bus number is J08 and the it departs every 30 minutes. If you want to reach earlier, you can also take a taxi.

.   .   .   .   .

I hope I am able to help for those in need of above information. So, now let's start the story of the event! Actually, this is my second time boarding on the cruise but this time it is a bit exciting because the whole cruise is booked for us and before entering the cruise, we were greet with necklace flower ^_^

Picture credit to Watsons Malaysia
Three Pure Beauty ladies!
Picture credit to Mira Cikcit
Feelings like going to Hawaii :p
The event start with the product introduction by Regional Product Manager, Joyce Lau. Pure Beauty Youth Restore range gives a luxury skincare benefits to restore skin's youthful appearance. Pure Beauty has created a breakthrough skin rejuvenation formula containing:
1. Liftonin Complex, which boosts elasticity and reduces wrinkles
2. Naturally restorative Red Ginseng Peptide, Green Caviar and Blue Lotus Extracts, to lock in hydration
3. Certified Organic Active Extracts and an Enriched Antioxidant Combo, to enhance soothing and prevent early signs of ageing with clinically proven results, this beautiful new formula is professionally formulated in Korea to help your beauty last forever.

Product introduction by Regional Product Manager, Joyce Lau
Then, Professor Dr. Seong J. Kim (Korea's top Academic Research Dermatoloist) demonstrate skin test before and after applying the Pure Beauty Youth Restore Firming Essence. The skin condition was improving and shows that Pure Beauty products are able to rejuvenate and restore the user's skin to its youthful radiance.
Skin test/demonstration by Professor Dr. Seong J. Kim
Picture credit to Watsons Malaysia
We also have a TV Host Celebrity on board which is Ms. Wong Chui Ling.
Celebrity Host, Ms. Wong Chui Ling shared her user experience after using the products for a month
Picture credit to Watsons Malaysia
"I really like the Youth Restore Eye Cream whereby it helps reduce the appearance of dark circle, puffiness and fine lines, giving me brighter, younger-looking eyes. Furthermore, the Youth Restore Night Cream really works well on my face, it helps to improve dull complexions and giving me supple and radiant skin in the next day morning" said Wong Chui Ling.

Group photo- From left: Ms. Joyce Lau, Regional Product Manager; Professor Seong J. Kim, Dermatologist Endorser; Wong Chui Ling, Celebrity Host; Caryn Loh, Caryn Loh, General Manager – Trading Watsons Malaysia; Danny Hoh, Head of Marketing Watsons Malaysia
Picture credit to Watsons Malaysia

Now, it's time for photo session! It was raining heavily on that day. Luckily the rain stop and we were able to take photos at the front and upstair deck.
It's raining on that day. This photo is taken from inside of the cruise.
View from the front deck
Picture credit to Mira Cikcit
 OOTD

The Bloggers!
Picture credit to Elena Khong
Pure Beauty available exclusively at Watsons.

For more information, kindly visit:
Watsons Malaysia
Website: www.watsons.com.my
Facebook: www.facebook.com/watsonsmalaysia

Till then,
XOxo

Apr 24, 2015

XES Hi-Tea & 'Be Stylish With XES' result announcement

First of all anis nak ucapkan tahniah dekat Jane Chua sebab telah memenangi contest 'Be Stylish With XES'! Contest ni berlangsung selama satu bulan iaitu dari 17 Februari hingga 17 Mac 2015. Pemenang dipilih berdasarkan jumlah LIKE paling banyak dekat facebook page XES. Bertuah Jane Chua sebab menang besar woo! Pemenang menerima RM888 cash prize, RM1,388 worth of products cash voucher and 10 sets of RM188 cash voucher with pink bear as reward to 10 lucky fans chosen by the winner.
Picture credit
Majlis XES Hi-Tea ini telah diadakan di garden of West Boulevard @ One City. First time sampai sini. Cantik jugak tempat ni. Lagi cantik bila diorang hias tempat ni ala-ala indoor garden ^_^

Picture credit
Picture credit
Banyak benda best yang XES prepare untuk tetamu hari tu. One of it ialah dapat servis lukis karikatur  muka sendiri. First time orang lukis gambar anis. Excited! Korang boleh check blog www.biaswarnastudio.com untuk info lanjut.
Thanks to Tuyuk for the caricature!
Pastu ada juga disediakan sticker tattoo. Lama dah tak main bendalah ni. Masa kecik-kecik dulu selalu la. Sticker matching dengan skirt, bunga-bunga ^_^

Sticker Tattoo!
Sambil-sambil kitorang have fun dekat event ni, kitorang dihiburkan dengan persembahan busking oleh kumpulan 'Heart to Human'. Lagu-lagu yang diorang bawak semua boleh sing-along. Vokal pun boleh tahan! 

Busking group : Heart to Human
Sabrina announcing the winner for "Be Stylish With XES" contest
picture credit
Jane Chua with XES Ambassador, Ms Mico Pun
Jom tengok koleksi terbaru dari XES! Cantik-cantik! Paling anis impressed koleksi kasut lelaki terbaru dari XES. Stylo! 









Bila nak beli something je mesti fikir pasal GST kan. No worries, semua barangan XES harganya dah include GST. In fact, harga kasut/beg XES tak berubah even lepas GST. Tagline terbaru dari XES: BIAR KAMI RUGI, JANJI ANDA BERGAYA

picture credit
Nak tengok koleksi kasut/beg XES? Korang boleh ke website XES:
Website: www.xesshoes.com.my
or
Facebook: https://www.facebook.com/xesshoes

Photos!
Sabrina, me, Kak Liyana and Amir
With pretty Jq
OOTD

Till then,
XOxo

Apr 15, 2015

Transgenic Serum review

Hello peeps! How are you? Anis harap korang semua sihat-sihat belaka dan happy selalu ^_^ Macam yang dah terpampang dekat tajuk blogpost ni, anis nak review salah satu produk Noble Beauty iaitu Transgenic Serum.

Transgenic Serum Noble Beauty



Transgenic bermaksud pokok yang telah digabungkan dua genetik yang paling bagus dan terbaik untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi. Ia mengandungi vitamin dan mineral yang tinggi dan diekstrak untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi. Guna sedikit pun dah berkesan sebab ianya pekat dengan kandungan bahan aktif semulajadi dari tumbuhan iaitu bunga dan buah-buahan terpilih seperti Avocado. Avocado susah untuk didapati di pasaraya biasa kecuali International market macam Tesco, Giant dan Cold Storage. Buah Avocado terpaksa di import dari Spain dan diekstrak di dalam makmal bagi mengekalkan kandungan nutrient.

Transgenic Serum ini membantu mencegah dan mengurangkan kesan jerawat. Ia juga mampu menyerap minyak berlebihan untuk kulit yang lebih sihat dan cerah. Ia juga bertindak untuk menganjalkan kulit agar ia kelihatan lebih licin dan tegang.

Antara Kandungan Transgenic Serum:
- Marine Collagen
- Tea Tree Oil
- Extract buah-buahan
- Extract bunga
- Vitamin C & E
- Glycerin

14 kebaikan Transgenic Serum:
1. Mengandungi bahan anti-oksidan dan bahan aktif Triterpenoids yang sangat tinggi
2. Mengurangkan jerawat, jeragat dan kulit kusam
3. Membantu mengecutkan jerawat dalam masa 24 jam
4. Membantu merawat kulit rosak akibat sinar UVA & UVB
5. Membantu mengurangkan garis-garis halus
6. Membantu kulit kembali tegang akibat penuaan
7. Memberikan kelembapan yang maxima
8. Anti-oksidan yang dapat melindungi kulit dari sinar UV, aircond dan asap rokok
9. Meransang pembentukan kolagen kulit secara semulajadi
10. Mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan dengan vitamin C & E. Kulit lebih cerah secara semulajadi
11. Membantu menghilangkan lingkaran bawah mata
12. Mengurangkan kedutan di kulit
13. Bertindak sebagai anti bakteria terutama pada jerawat
14. Pemakaian secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah semakin muda dan berseri-seri

Cara penggunaan:
Pamkan satu atau dua titis serum ke atas tapak tangan dan ratakan ke seluruh kawasan muka dan tengkuk selepas dibersihkan dan dikeringkan.

Tekstur
Selepas diratakan

Tekstur Transgenic Serum ni adalah gel cecair, pekat dengan kadar ekstrak yang tinggi tapi senang menyerap ke dalam kulit. Biasanya anis akan apply pada waktu malam, sebelum tidur. Sebabnye, waktu kita tidur tu lah waktu kritikal pembentukan sel kulit baru. Tapi kalau nak pakai waktu siang pun boleh, sebabnya serum ni buatkan kulit kita rasa lembap dan sejuk je ^_^ Bila anis apply serum ni pada muka, ianya memberi kesan instant-brightening tapi tak lah ketara sangat. Kalau nak kesan yang ketara, kena lah apply selalu. Kulit pun rasa lembut je tau dan yang penting takde rasa melekit lepas serum tu dah meresap ke dalam kulit.

Testimoni:






Transgenic Serum
15ML
RM109 SM
RM119 SS

Dapatkan Transgenic Serum ini dari:
Noble Beauty Resource
Facebook: Transgenic Serum
Instagram: @nfnoblebeauty
Whatsapp: 010-600 2666 / 010-600 3666

*KKM Not: NOT150401906K

Till then,
XOxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...