Mar 20, 2015

Produk terbaru dari Ephyra: Ephyra Skin Bar!



Kalau sebut je Ephyra, for sure korang tau kan! Ephyra ni memang dah lama establish. Memang ramai yang consume minuman kesihatan Ephyra termasuk lah artis, termasuk lah anis sendiri :D Dah masuk sebulan actually anis consume minuman Ephyra. Sekarang dah masuk kotak kedua. Memang takkan missed minum setiap pagi. Anis banyak baca feedback positif dari customer, sebab tu anis rasa nak sangat cuba Ephyra. Bila dah cuba sendiri baru yakin yang Ephyra ni betul-betul best! Dan sekarang ni, Ephyra ada produk baru which is Ephyra Skin Bar. Lagi la excited nak cuba sebab produk ni pun banyak feedback positive dari customer!



Yang best nye Ephyra Skin Bar ni ialah ianya diformulasikan dari 100% bahan semula jadi, tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan. Antara bahan semula jadi yang digunakan untuk menghasilkan sabun kolagen ini adalah :

1. Glutathione
2. Kolagen
3. Bearberry Alpha Arbutin A Extract
4. Seaweed
5. Rice Bran Oil
6. Carrot Extract
7. Banana Enzyme
8. Glycerin

Testimoni:

Nampak kan beza selepas guna Ephyra Skin Bar! Anis baru je start guna, nanti dah cukup sebulan anis akan update review okay ^_* Ephyra Skin Bar ni kan actually banyak kelebihan dia. Antaranya:

- Melembapkan kulit wajah
- Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan kotoran, minyak dan sel kulit mati
- Merawat kulit berjerawat
- Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
- Menghilangkan 'blackheads' di muka
- Boleh menghilangkan bau badan
- Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan

For your information, Ephyra Skin Bar ni bukan untuk wanita je tau, lelaki pun boleh guna dan sesuai untuk semua peringkat umur dan semua jenis kulit. Korang boleh dapatkan Ephyra Skin Bar ni dengan harga RM39 di:
Website: www.oceanlife2u.com
Instagram: @ephyraskin
Facebook: www.facebook.com/oceanlife2u
Contact no: 019-3800779 / 03-41417889
Till then,
XOxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...