Jan 7, 2015

Shizens Lip Tattoo review

>_<

Selalu dengar orang buat tattoo kat badan kan, ni first time dengar lip tattoo! Ape? Anis Athia nak buat lip tattoo? Harraaammm!!! Eh, relax relax... Lip tattoo yang anis maksudkan kat sini ialah Shizens Lip Tatto~

Shizens Lip Tattoo
RM168
0.28 fl oz e 8ml

Shizens Lip Tattoo adds a spread of moisture and relieves the formation of fine lines. It helps to lighten dark pigmented lips and gradually turn them into natural pink or rosy tones.

Shizens Lip Tattoo ni salah satu items yang anis dapat dalam beauty box masa anis pergi The Butterfly Project Christmas Dinner, baca entry kat SINI. Thank you so much for the chance to review this product :D Now, let's continue with my review:







Dari segi packaging, bagi anis just nice. It looks luxurious. It is also unscented. The texture is just like other kind of lipgloss, pretty normal and not too sticky. When I applied it, I feel like there is a layer on my lips but then it will be absorbed into my lips and keep my lips moist. The thing that really impressed me was the colour of the lipgloss. It is white! Bila swatch dia jadi transparent/clear white. But then, in a glimpse of an eye, it turns my pale lips into natural rosy tones!

Let's give it a try!

Application: Apply on lips evenly every morning. May apply lip gloss after meal to keep the rosy tones on your lips.

Before & After:

*excuse my 'kawah' a.k.a bekas parut jerawat >_< Biasa lah musim-musim exam hormone tak balance, maka jerawat tumbuh bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan! Bukan setakat hujan rintik-rintik, hujan batu pulak tu! Cis!

In a nutshell, I had fall in love with this lip tattoo! Memang sesuai untuk dipakai setiap hari so that muka tak nampak pucat sangat. Anis selalu kena tegur dengan kawan-kawan yang muka anis nampak macam orang sakit ;(  The only solution to this is to have a natural- and healthy-looking lips. This Shizens Lip Tattoo will definitely be my choice for everyday look. But the price is quite expensive for me. Retail price is RM168 (8ml). Anyhow, it's worth your money as it is also helps to relieve the formation of fine lines. It can be a lip treatment as well as a makeup!

For more information, kindly visit their:
Website: www.shizens.com
Facebook: https://www.facebook.com/ShizensMalaysia
Youtube: https://www.youtube.com/user/myshizens

With just one application of Shizens Lip Tattoo, my lips turn into natural pink tone!

Till then, muahx!
XOxo

12 comments:

  1. Replies
    1. It is a bit pricy right but believe me, once you start using it, you will love it :)

      Delete
  2. Okay, Gambar yg atas skali tu kenapa comel sangat ni!! Hahahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel ke? >_< jadi hyper bila stress exam. LOL

      Delete
  3. cantik sangat tone colour nyer...soft jer...sesuai sgt dgn wajah sis...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love the outcome so much! Thanks sis ^_^

      Delete
  4. ye betull..best sgt benda ni. Biasa pair kan dengan glitter dia

    ReplyDelete
  5. Nampak sangat muka tu stress exam ya. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap boleh masak gulai kawah lagi tu.. >_<

      Delete
  6. Errrr lelaki leh pakai tak? Hoho .. :)
    Cumil bibir .. uhhh ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...