Jan 3, 2015

A great kick-start of 2015!



Disclaimer: Maka ketahuilah bahawasanya seorang insan kerdil bernama Anis Athia telah kalah dalam permainan perasaannya sendiri dan dengan demikian beliau telah hadir ke laman blog beliau untuk memberikan sepatah dua kata bersempena tahun dua ribu lima belas! Ecewah!

As I said in my previous blogpost, I am in the middle of struggling for my final exam! But, I couldn't hold myself from posting some entries in the middle of my exam week >_< I have a lot of waiting entries to be posted and I can't wait to share it with all of you :)

It's 3rd of January already! Cepat betul masa berlalu kan. I hope it is not too late to wish all of you a Happy New Year! I hope 2015 will brings all of us happiness and let's improve ourselves towards a better person. I still remember my 2014 resolution which is "azam anis untuk next year ialah menjadi muslimah yang lebih baik... Nak tambah ilmu agama and praktik dalam kehidupan seharian... Nak didik diri untuk sentiasa positive dan banyak-banyak bersabar. Dan paling penting nak belajar bersungguh-sungguh demi cita-cita ^_^" I think I will still use my 2014 resolution and it will be lifelong resolution I guess :)

Previous year, I had a wishlist and Alhamdulillah some of it dah tercapai. Proud of myself ^_^ As for 2015, for the time being, I have no wishlist yet. *Perempuan ni sifat dia cepat berubah, kejap nak itu kejap nak ini. So, kita tunggu je lah apa yang anis athia ni nak untuk 2015 ni yek.. Mungkin bakal suami? Trolololol! :p

And to kick-start my 2015, I was granted a wonderful gift from Sabrina Tajudin!!! It was beyond my expectation to be randomly picked as December 2014 lucky reader for Sabrina's blog. Alhamdulillah, syukur dan terima kasih banyak-banyak kepada Sab kerana bermurah hati nak bagi anis hadiah yang MasyaAllah awesome sesangat! Nak tahu anis dapat ape? Jom terjah entry Sab ni : http://www.sabrinatajudin.com/2015/01/december-2014-lucky-reader.html

My name was randomly picked by using this app :D

I hope 2015 will brings me more and more great news, and if it is a bad news, I hope I can handle it wisely and keep on being positive in any kind of situation. I have 3 more papers for my final exam and then this blog will be loaded with lots of beauty stuff! Be prepared!

Till then,
XOxo

11 comments:

  1. Eheeemm. Untunglah awal-awal tahun 2015 dah dapat gift. Hek!

    ReplyDelete
  2. Tahniahhh... bestnya dapat beauty box yang ada wow.. SKII.. hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki :) tak sabar nak try mask skll!

      Delete
  3. wow... bestnya dapat gift. tahniah anis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sangka jugak dapat hadiah ni.. Btw, thanks :)

      Delete
  4. what a god start for Kak Anis! Ehehee..
    Semoga jalani hari-hari dengan perkara-perkara yang indah berlaka ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...