Jun 16, 2014

O.M.G FEST! 2014

Assalamualaikum
Hi semua!

OMG! Terkezut iolls bila dapat tahu pasal OMG! Fest yang akan diadakan pada 27 & 28 Jun ni. Mana taknya, ada banyak gila booth yang bakal dibuka, booth artis pun ada macam Yatt Hamzah, Arja Lee, Rozita Che Wan, Sheera Iskandar, Fiza Elite, Arash Mohd, Noorshila Amin, Abby Nadzri dan ramai lagi!


OMG! FEST anjuran Zaynia Team dengan kerjasama majalah Stailista ini akan diadakan di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC) pada 27 & 28 Jun 2014. Sebanyak 300 booth bakal dibuka. Confirm banyak gila choice dan yang paling penting harga runtuh!!!

Tarikh: 27 & 28 JUN 2014 (Jumaat & Sabtu)
Tempat: Dewan Utama, Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC)
Masa: 10am - 7pm


Dalam sedar tak sedar, cuma tinggal 100 BOOTH saja lagi untuk dipenuhkan di OMG FEST 2014 nanti. Apa taknya sewa hanya RM600 satu booth (DUA HARI) di lokasi yang sangat selesa, luas dan teratur, memang berebut-rebutlah kaki-kaki bazaar semua nak join OMG! Fest ni. Pengarah Urusan Zaynia Team, Dazrina Che Din berkata, pihak penganjur sendiri terkejut dengan sambutan luar biasa yang diterima setakat ini. "Tinggal 100 saja booth yang masih kosong dan belum ditempah. Sejak kami lancarkan OMG FEST 2014 awal bulan ini, sudah lebih 200 booth kami ditempah. Ini kerana harga yang kami tawarkan begitu berbaloi untuk dua hari berniaga. Malah lokasi yang luas, selesa, teratur dan kemudahan logistik yang mantap menarik perhatian ramai," katanya.


Butiran booth:
Saiz tapak: 6ft x 6ft
Size Meja : 4ft x 4ft dengan 2 x kerusi
Sewa: RM 600 (2 Hari)
*Master plug disediakan (extension plug bawa sendiri)

Kelebihan:
1. Suasana dewan berhawa dingin yang tertutup memberikan keselesaan untuk peniaga dan pengunjung
2. Susun atur dan jarak antara booth serta laluan pengunjung luas dan teratur (5ft luas)
3. Penyewa boleh pilih lokasi booth
4. Percuma 10 SAAT SLIDE SHOW (disediakan sendiri oleh peniaga). Penganjur turut menyediakan TIGA SKRIN PUTIH BESAR di dalam dewan untuk peniaga mempromosikan produk/booth masing-masing

Untuk tempahan booth atau sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi nombor dan emel tertera.

WhatsApp ONLY : 012-426 9280 / 019-279 6275
Call/SMS ONLY : 011-2626 1656 / 019-279 6275
E-mail: enquiry.omgfest@gmail.com

OMG! FEST 2014
FB: www.facebook.com/omgfest2014
IG: omgfest2014 #omgfest

Jom datang ramai-ramai!
Jumpa di sana ^_^
XOxo

2 comments:

  1. mcm gempak jer kalau dh babitkan artis,
    untung2 artis singgah booth yang dibuka.

    ReplyDelete
  2. yeahh ! memang gempakk habiss neh .hohoo ##

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...