Mar 2, 2014

School of Skindulgence by DOVE NutriumMoisture™

Ingat lagi tak sebelum ni anis ada share about Dove® NutriumMoisture™  Body Wash which nourishes better than milk, you can read the blogpost HERE. On 25th February 2014, Dove had launched their new campaign which is Dove® Skindulgence "Your Better Than Milk" Routine. For this campaign, Dove emphasize three School of Skindulgence (S.O.S) pillars which are Eat Right, Stay Active and Love Yourself.

Dalam kesibukan aktiviti harian, dalam satu hari berapa banyak je masa yang kita ada untuk 'me time'. Berdasarkan survey yang dikendali oleh Dove Body Wash, 55% wanita mengatakan yang mereka hanya mempunyai 1-2 jam setiap hari untuk 'me time' dan kerja merupakan halangan no. 1 untuk berbuat demikian. Sebanyak 89% wanita pula bersetuju bahawa family comes first ahead of 'me time'. Di samping itu, kira-kira 75% wanita bersetuju bahawa membelai kulit mereka setiap hari boleh menajdi terlalu mahal dan kebanyakan wanita (88%) bersetuju membelai diri di spa sememangnya mahal.

“Sabun Mandian Dove® dengan NutriumMoisture™ terbukti lebih berkhasiat berbanding susu. Gabungan ramuan unik yang melembap dan berkhasiat menggantikan semula khasiat pada kulit yang hilang semasa mandi. Itulah belaian seharian untuk kulit anda. Namun kami ingin menggalakkan wanita untuk maju selangkah dan berikrar menerusi kempen Facebook Dove® School of Skindulgence untuk menyayangi diri mereka, pengambilan makanan yang betul, dan kekal aktif menerusi aktiviti yang tidak terlalu berat, tanpa kesibukan dan murah yang boleh mereka lakukan untuk diri mereka sendiri di rumah,” kata Siti Suhaila Abd Hamid, Pengurus Jenama, Unilever (M) Holdings Sdn Bhd.

Tujuan utama kempen ini diadakan adalah untuk menggalakkan wanita untuk memanjakan dan membelai diri mereka setiap hari dalam tempoh yang singkat dan menjimatkan dan semuanya dilakukan dalam suasana selesa di rumah sendiri.

Bersama dengan kempen ini, Dove telah menganjurkan 21-days instagram challenge dan korang berpeluang untuk menangi hadiah mingguan yang berupa hamper bernilai RM100 dan yang paling best sekali, 10 pemenang akan dipilih untuk memenangi 3D/2N percutian ke Krabi!!!


Let's pledge yourself to be one of the student for School of Skindulgence! Senang sangat nak join, first korang LIKE page My Dove Body Wash (LINK) and then korang klik SINI.

About the campaign :


How to join this campaign :

Kempen ini akan berlangsung bermula 1 Mac 2014 sehingga 30 April 2014. Last pledge date is 10 April 2014. Apa yang perlu korang buat adalah korang kena post gambar dekat instagram setiap hari berdasarkan tiga kategori iaitu Eat Right, Stay Active dan Love Yourself. Dalam masa 21 hari, korang perlu post sekurang-kurangnya 7 gambar untuk setiap kategori, maximum 21 gambar untuk setiap kategori. Dan jangan lupa letak hashtag # untuk gambar yang korang post tu.

Eat Right : #eatright #skindulgence
Stay Active : #stayactive # skindulgence
Love Yourself : #betterthanmilk #skindulgence

Ready to make you life better? REGISTER NOW!

Lepas dah click REGISTER NOW, korang kena isi some details dan juga link your instagram account with facebook. Jangan lupa untuk set instagram account kepada Public. Dah siap isi semua, then click ENROLL NOW!


This is my profile :

Anis start pada 1 Mac dan bakal bergraduasi pada 21 Mac 2014 ni! Can't wait! Kalau korang tengok kat instagram anis (@anis_athia), anis dah start post gambar yang berkaitan :)

Others who join this campaign :

Prizes that await us! Krabi uolss!!!

As I mentioned above, Dove® NutriumMoisture™  Body Wash nourishes better than milk and these are the ranges :
Dove® NutriumMoisture™  Body Wash
Dove® NutriumMoisture™  Body Wash
From left : Sensitive Skin, Gentle Exfoliating, Beauty Nourishing, Fresh Touch, Energize and Revive
1 L = RM22.90
200ml = RM5.90
Available at all leading pharmacies, hypermarkets and supermarkets

During the launch event, emcee gives welcoming speech and then Ms Siti Suhaila Abd Hamid, Pengurus Jenama, Unilever (M) Holdings Sdn Bhd launched the campaign.



Selepas perasmian, kami dibahagikan kepada tiga kumpulan iaitu A (Eat Right), B (Love Yourself), C (Stay Active). Anis kumpulan C! Untuk group A, they are being guide to make a simple healthy meal. Group B pulak test the effectiveness of Dove® NutriumMoisture™  Body Wash dan group C pulak kitorang diberi demo untuk simple exercise yang melibatkan head, neck, shoulder and hips. 

Group A

Group B

Group C

Photo during the event :



My Dove Body Wash

The Butterfly Project

XOxo

2 comments:

  1. Interesting... Tapi nak kena aktif hari2 .... Pepe pun good luck n have fun k...

    ReplyDelete
  2. alaaa hari tu tak borak pun dengan Anis kan? :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...