Feb 20, 2014

O'slee Rosehip Beauty Solution Advanced Formula III review

UV Rays is the main source for skin oxidation which leads to skin problems such as enlarged pore-size, uneven skin tone, dryness, spots and wrinkles. With the newly added UV-Oxi Protection Complex, Rosehip Beauty Solution-Advanced Formula III is effective in protecting skin from oxidation by neutralizing free radicals caused by UV Rays. Together with Rosehip Extracts, it provides a thorough function as toning, protecting skin and improving skin condition.

UV-Oxi Protection :
Reduce skin oxidation by neutralizing free radicals produced by UV Rays

Pore-Refining & Black Head Reducing :
Promote skin revitalization and minimize pores, purify residues and reduce the formation of blackheads

Enhance Absorption Ability :
Soften and remove corneous dead cells. Optimize skin absorption ability

Balance of moisture and oil :
Increase and retain skin moisture. Regulate the balance of moisture and oil level of skin

Whitening :
Reduce pigmentation, spots and make skin translucent white

Relaxing :
Natural rose scent offers relaxing feeling

As mention above, Rosehip Extract is the key ingredient of this product. Rosehip plant ni berasal dari negara Chili dan ianya kaya dengan skin care nutrients. Rosehip ini dikatakan sangat effective untuk mengurangkan kedutan dan merawat masalah penuaan. Other benefits of Rosehip are :
- Repair skin, restore the healthy skin structure
- Stimulate the production of collagen, leaving skin firm and reducing wrinkles
- Moisturize the deeper layer of skin and reducing pore size
- Restrain the damage of free-radicals to skin, delaying anti-aging process
- Lightened pigmentation, with whitening effect



O'slee Rosehip Beauty Solution Advanced Formula III
100ml
RM59.90
Made in Hong Kong
Benefits :
- Extra Hydrating & Whitening
- UV-Oxi Protection
- Pore-refining & Black Head Reducing
- Enhance Absorption Ability

Ingredients :
Aqua, Rosa Canina Leaf Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Glycereth-26, Sodium Lactate, Hyaluronic Acid, Zinc Pyrithione, Beta-glucan, Panthenol, Niacinamide, Imidazolidinyl Urea, Lactic Acid, Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Pelargonium Graveolens Oil.


1) Toning : Use after cleansed as toner day and night
2) Make-up Base : Apply before wearing make-up
3) Soothing : Apply on sensitive skin to give a soothing effect
4) Deep Moisturizing : Soak a cotton pad with Rosehip Beauty Solution Advanced Formula and gently place over the face. Remove after 5 minutes.
5) Body Lotion : Apply on the whole body after shower





Packaging : The bottle is made of thick glass. The packaging is just like other toner. The small hole helps me to control the amount of toner to be use.

Color : Clear.

Scent : Rosy fragrance.

Texture : Like a water.


Lepas dah apply toner ni, anis dapat rasa kulit muka makin lembap, nampak sedikit cerah dan liang pori pun makin mengecil, tak obvious. Anis dah guna toner ni selama seminggu dan ianya sesuai dengan kulit muka anis. Kulit muka anis jenis dry/combination. Selama seminggu ni jugak anis perasan yang blackhead dah makin kurang. Yeay! Toner ni jugak dapat membantu moisturizer untuk lebih mudah meresap ke dalam kulit. Paling anis suka tentang toner ni ialah bau rose yang harum dan menenangkan.


Kat atas ni cotton pad selepas anis sapu toner pada muka. Semua lebihan kotoran melekat dekat cotton pad dan rasa puas hati sebab kulit dah bersih sebersih-bersihnya! Walaupun dah guna cleanser dan scrub, toner still kena apply to make sure your face clean dan juga untuk tutup balik liang pori yang terbuka semasa cleansing.

O'slee Rosehip Beauty Solution Advanced Formula III is exclusively available at Guardian Pharmacies.

O'slee :
Website : www.oslee.com.my
Hotline : +06017 462 2366

Guardian :
Website : www.guardian.com.my
Facebook : www.facebook.com/GuardianMalaysia

XOxo

4 comments:

  1. i thnk i got this from bag of love, and i really love it too sebab kulit rasa lembut je lepas pakai and the rose smell is just so calming ^_^

    ReplyDelete
  2. btoi kata anis, toner tu penting...untuk tutup balik yg dibuka... :)

    nice review... :)

    ReplyDelete
  3. Bau toner ni rose. Ika suka sgt :). Ika ada dpt dlm Bag of Love. x ingat bulan bila
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...