Feb 7, 2014

Neuzell Juvenescence Serum-Mask-Exfoliant review

Sorry for a short pause peeps. Makin hari makin malas. Semua benda kalau nak buat, mesti nak yang senang-senang je. Nak buat nestum untuk breakfast pun, buat yang 3 in 1. Ya Allah pemalas betui >_< Memang zaman sekarang ni semua orang nak yang cepat, mudah dan effective. Sambal belacan pun dah ada yang instant uolss. Begitu juga kalau nak cantik. Nak cantik tapi malas, memang tak jadi. Tapi takpe, anis ada solution untuk orang-orang malas macam anis ni. Let me introduce you with this best seller product which is Neuzell Juvenescence Serum-Mask-Exfoliant

Ada tiga fungsi Neuzell Juvenescence iaitu boleh digunakan sebagai serum atau mask atau exfoliant. Senang cerita 3 in 1 lah. Satu product ada tiga kegunaan. So apa yang best sangat produk ni? This best seller product will gives you eight youth revitalizing effects as follow :

Neuzell Juvenescence mengandungi Award-Winning Active Ingredients seperti Telomerase dan Swiss Alps Botanical Stem Cell yang dapat melindungi DNA, mengembalikan fungsi skin stem cell, increase moisture, reduce wrinkles, pigmentation, scar and brighten your skin complexion.




Testimonial :





Neuzell Juvenescence
Serum-Masque-Exfoliant
Made in Switzerland
Suitable for all skin types



Packaging : Yang anis dapat untuk review ni sample size sahaja, so anis tak sure the real packaging macam mana. The one that i got is plastic pump bottle. Usually anis akan pump twice untuk apply ke seluruh muka sebagai serum.


Texture : Gel like serum and it is light.

Color : Transparent white.

Scent : Unpleasant but tolerable. 

Before and After masking

After being using this product as a serum for almost 2 weeks, the result is not too obvious but if you use it as a mask, your skin will appear brighter as you can see in the picture above. Masa anis pakai product ni as a mask, anis dapat rasa cooling sensation for few minutes dan selepas tu, the mask begin to dry out. Lepas 20 minit, anis bilas dengan air. Kulit anis jadi lebih soft and smooth, plus it does moisturizes my skin but still i need to apply my moisturizer memandangkan kulit muka anis jenis dry/combination. Anis ada baca few review, this product sangat sesuai untuk kulit jenis oily and you girls no need pakai moisturizer dah, perfecto! You can buy this product via online at HiShop (LINK).



Neuzell Juvenescence, 50ml (LINK)
RM 398

Berita baik untuk pembaca anisempoi.com!
Get RM20 off when you purchase RM99 and above at HiShop
Discount code : NEUZELL14
*valid until 28 February 2014

Website : www.hishop.my
Facebook : https://www.facebook.com/hishopmy
Twitter :  http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates : http://www.hishop.my/subscribe

*picture credit to HiShop

XOxo

3 comments:

  1. macam menarik jer, thanks for sharing...

    ReplyDelete
  2. Hai Anis! Lama x singgah sini.. Macam best jer produk ni.. Tapi macam mahal jugak ekk.. Huhu..

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...