Feb 19, 2014

My iphone turns into CHANEL




CHANEL, a high-end brand yang anis suka! Kalau dapat beg CHANEL sebijik memang tujuh hari tujuh malam duk peluk beg tu. Dia macam dream come true gittew. Aha! Verangan gila >_< Mostly beg Chanel ni simple2 je kan tapi as for me, dia punya design yang ada quilted effect tu nampak macam classy and vogue! Nak beli sebijik memang tak mampu, cover iphone ala-ala beg Chanel pun jadi lah! Hehehe :p
So, here it is! Chanel olok-olok :D



Boleh gayakan this Chanle in two styles :


Close up :

Chanel casing ni made of rubber. Actually, anis memang prefer casing made of rubber so that kalau jatuh pun tak risau, selamat inshaaAllah. Memang sesuai untuk orang careless and clumsy macam anis ni haa... So, where to get this gorgeous casing? I bought it online, here : Denwa8. Haritu anis beli dua, satu untuk anis and satu lagi untuk adik anis. Siap dapat freegift lagi tau, thanks a lot dear ^_^ Ada banyak lagi design and color yang boleh korang pilih. Yang anis beli ni dah lama actually. Other casing design :




Denwa8 :
Instagram : @denwa8

XOxo

10 comments:

  1. okkkk chanel is my favourite brand adik..nice and gojes...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu anis tak minat pun chanel tp dah lama2, eh cantik la pulak chanel ni. Hahaha :D

      Delete
  2. huwaaa cantiknya! kita suka chanel jugak, classy gitu. tapi iPhone pun takde so, lekluu~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan chanel! Ohye, untuk samsung pun ada :)

      Delete
  3. Serius ingat handbag yang anis pakai. Cantik. Dan classy! Btw. Lama tak update blog. Busy ea?

    ReplyDelete
  4. woww...pink! saya suka cik anis..hihi

    ReplyDelete
  5. Canteknyaaaa! Nak kena cari jugak la. Teringin nak ada koleksi Chanel sendiri. :)

    ReplyDelete
  6. terus jari click link anis bagi, nak beli satu untuk diri sendiri... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...