Jan 1, 2014

Sepanjang 2013

Sebenarnya anis tak sabar nak masuk ke tahun 2014. Sebabnya, di tahun 2013 ni banyak betul dugaan... tsk tsk tsk.. Dalam banyak-banyak dugaan, banyak juga benda-benda best yang berlaku contohnya dari segi blogging ni, pada tahun ni lah anis diberi peluang untuk buat sponsored post oleh Nuffnang! Thank you so much Nuffnang, I LOVE YOU!!! Dengan adanya duit sponsored post tu, maka dapat lah anis cash out duit Nuffnang sebanyak dua kali tahun ni.... Nak tau tips cash out duit Nuffnang? Baca SINI. Tahun ni jugak, Nuffnang dah bagi dua CPUV! Dah lama tunggu bila lah CPUV ni nak muncul... hehehe... Akhirnya dapat jugak merasa duit CPUV ^_^

Di tahun 2013 ni jugak, alhamdulillah makin lama blogging, makin banyak rezeki... Especially bila anis join The Butterfly Project, memang banyak event best best untuk blogger. Selain event yang best best, semua blogger yang join The Butterfly Project ni pun super duper awesome! Diorang semua memang friendly, kalau jumpa je rasa macam dah lama kenal. Serious, seronok! I'm glad to meet all of you, Syafiqah Hashim, Kak Sabby, Mieza, Sab, Wiida, Kak Innanie, Kak Liz, Mek Onie, Kak Maria Hana, Kak Asyik, Kak Nadia Farahida, Mira Cikcit, Hanis, Kak Illy, Tammy, Kak Ayna, Nala, Carolyn, Frankie, Laura dan semua semua lah! hehehe...

Pada tahun 2013 ni jugak, anis baru nak acah acah pakai makeup. Dah masuk umur 20-an kowt... Budak sekolah menengah pun reti pakai eyeliner cat eye tu, yang anis ni sampai sekarang tak reti reti lagi. Asyik comot je, urghh stress! Hahaha... Harap-harap pada tahun 2014 ni boleh improve skill makeup. Barang makeup pun, makin lama makin banyak pulak.. hehe ^_^

Pada tahun 2013 ni jugak, anis dapat peluang bercuti ke Melaka dan Tambun, Perak! Seronok sangat dapat pergi bercuti yang tak dirancang ni. Baca entry anis tentang percutian ke Melaka kat SINI dan ke Tambun kat SINI. Harap-harap tahun 2014 ni ada lagi percutian. Setakat ni wishlist tempat percutian kalau luar negara : Singapore and Korea. Kalau dalam negara pulak, mana-mana pun boleh macam pulau perhentian ke, Sabah ke, Johor ke, Penang ke... Tapi tulah, nak pergi bercuti ni nak kena guna banyak duit kan... huuu....

Semoga tahun 2014 ni tahun yang bertuah untuk anis. Banyak benda yang anis nak achieve tahun ni. Harap-harap apa yang anis nak, dengan izin Allah, anis diberi peluang untuk menyambung pelajaran anis dalam bidang yang anis dah pilih ni. Selamat tahun baru semua! XOxo

10 comments:

  1. Happy New Year!!
    wahhh~~
    pika pun seronok kenal kak anis!! semoga persahabatan yang terjalin ni kekal

    ReplyDelete
  2. Semoga sukses selalu ^_^ ahaaa teringin nak cashout jugakk T_T +nuffnang please be kind with me.. Gituu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Farra :) Keep on blogging, lama2 ada lah tu ^_^

      Delete
  3. seronok join event blogger... happy new year... muga lebih success lagi pas ni...

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru..semoga 2014 lagi baik dari 2013,amin =)

    ReplyDelete
  5. salam tahun baru . :
    Homemade cute. jemput baca. http://manislolipop47.blogspot.com/2014/01/test-test-homemade.html ;)

    ReplyDelete
  6. Selamat tahun baru 2014! Moga tahun baru ini lebih best n best..hahahaha..xD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...