Jan 7, 2014

Online shopping barangan kecantikan dengan diskaun terhebat!

Online shopping bukan sahaja memudahkan, malah kita boleh jimat berganda-ganda! Save duit minyak atau tambang taxi serta parking, save masa dan semestinya diskaun bertingkek-tingkek! Pernah dengar StrawberryNET? StrawberryNET merupakan pemborong diskaun dalam talian terbesar di dunia! Ada pelbagai produk yang ditawarkan seperti makeup, perfume, skin care, hair care dan sebagainya. Ada lebih 30,000 produk dari 600+ jenama utama yang ditawarkan dan yang penting ada diskaun sehingga 60% serta FREE shipping ke seluruh dunia!

Jom shopping di StrawberryNET!

Laman utama StrawberryNET

Tiap-tiap hari akan ada Daily Specials yang dipaparkan di laman utama StrawberryNET. Macam hari ni, one of the daily specials yang menarik perhatian anis adalah diskaun sebanyak 67% untuk BENEFIT eye color silky powder eye shadow. Dari harga RM60 turun sampai RM20 sahaja! Bukan senang nak dapat harga murah untuk jenama makeup yang terkenal ni tau. 



Dan yang paling penting, FREE SHIPPING ke seluruh dunia! Kecuali kalau korang beli perfume, korang kena tambah 10% dari harga perfume untuk pengeposan. Selain itu, korang juga boleh dapat 10% extra off untuk pembelian kali kedua. Memang diskaun bertingkek-tingkek lah senang cerita.


Untuk pelanggan baru, korang juga boleh dapatkan FREE GIFT! Antara free gift yang ditawarkan :


Macam yang anis cakap tadi, memang banyak barangan yang ditawarkan di StrawberryNET ni contohnya makeup. Bila korang click pada tab menu MAKE UP, akan keluar senarai jenama makeup yang ada seperti di bawah :


Kali ni anis nak tengok makeup dari Fusion Beauty. So anis click pada Fusion Beauty dan terus direct ke senarai produk dari Fusion Beauty seperti di bawah :


Click pada barangan yang korang nak tahu lebih lanjut. Kemudian akan keluar lah info tentang produk tersebut seperti di bawah :


Haritu anis ada beli perfume, Juicy Couture Viva La Juicy EDP dengan harga RM277. Bila browse dekat StrawberryNET, rasa menyesal pula sebab dekat StrawberryNET harga perfume ni jauh lebih murah! T_T Lepas ni kalau nak shopping perfume murah-murah memang StrawberryNET lah jawapannya!



Nak beli skin care, makeup, hair care dan perfume murah-murah, jom serbu StrawberryNET!


XOxo

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...