Jan 15, 2014

[LookPost] A Dash of Red


Kerana dress code yang ditetapkan adalah A Dash of Red, maka ini lah dress pertama anis yang bewarna merah. Memang anis jarang kalau beli baju pilih warna merah. Rasa macam menyerlah sangat je warna merah ni... hehehe.. Anis sebenarnya lagi prefer warna yang lembut-lembut like pastel colors atau warna gelap. So, merah yang anis pilih ni pun not too bright and not too dark, for me it is just nice and suits my skin tone ^_^







From top to toe :
Scarf : SAFA RED from ZAWARA
Dress : ALICIA RED PETITE from ZAWARA
Belt : GEB Gold Studded Buckle Belt (RED) from ZALORA

XOxo

14 comments:

  1. MA suka sangat kaler merah, ehehe jemput singgah blog MA :)

    http://mommyadelz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama macam umi anis, suka warna merah! :)

      Delete
  2. anis..merah ni mmg sesuai dengan anis. nampak anggun. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke kak? Hahaha.. Skali skala pakai merah ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. Pakai ape pun comel kan kan kan :p hahhaa :D

      Delete
  4. memang cantik pun dress ni..sesuai dgn Anis..;)

    ReplyDelete
  5. Wahhh aniss...ajar cara pakai tudung...heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...