Dec 10, 2013

My 2014 wishlist

Assalamualaikum and hi! :D

Tak lama lagi, dah nak masuk tahun baru dah kita kan. Memang tiap-tiap kali masuk tahun baru mesti ada je buat azam tapi tak lama lepas tu, lupa! Hangat-hangat tahi ayam betul! Puih! Tapi inshaaAllah tahun depan akan cuba yang terbaik :) Azam anis untuk next year ialah menjadi muslimah yang lebih baik... Nak tambah ilmu agama and praktik dalam kehidupan seharian... Nak didik diri untuk sentiasa positive dan banyak-banyak bersabar. Dan paling penting nak belajar bersungguh-sungguh demi cita-cita ^_^ eceh, power tak azam tahun baru anis? Hahaha :p

Selain azam tahun baru, anis pun ada wishlist yang anis nak dapatkan by 2014. By hook or by crook, mesti juga realisasikan wishlist anis ni. InshaaAllah. Dalam year end giveaway yang anis adakan, anis ada minta korang semua share wishlist korang kan. So, anis pun nak share jugak la wishlist anis. Kalau nak ikutkan nafsu, banyak gila anis nak cuba dapatkan tapi yang paling-paling anis nak ialah :
1) Kereta (bergantung budi bicara umi dan abah)
2) Urban Decay Naked 3 palette (nak beli masa birthday)
3) Macbook air (sebab laptop sekarang dah uzur, dah nyawa-nyawa ikan ni tapi selagi boleh guna, anis guna sehabis baik)

Rasanya tu je lah wishlist paling utama... Tapi perempuan, bila-bila masa wishlist boleh bertambah.. Haha! So, sape belum join giveaway anis lagi, jom cepat-cepat join, lagi cepat lagi bagus sebab blogger yang paling banyak share giveaway anis ni akan dapat RM100 cash! Dan inshaaAllah anis akan tambah hadiah giveaway!

Join HERE


XOxo

4 comments:

  1. Hopefully tercapailah... Tak fikir lagi wish list next year...

    ReplyDelete
  2. waaa , kereta. gudluck bodek mak ayah ! :D

    ReplyDelete
  3. semoga tercapai wish list tu .. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...