Dec 12, 2013

Ludeya Repairing Moisturing Mask review



LUDEYA Repairing Moisturing Bio Cellulose Mask
(Intesive repairing & skin refining)
25ml/pcs
Suitable skin type : Dry, Dehydrated, Aging Skin

Specially added with active ingredients BIFIDA FERMENTLYSATE, (ORYZA SATIVA (RICE) LEES EXTRACT) & MATRIXYL, effectively enhance skin cell stimulation from skin base, promote youth recovery. Various of European natural botanical brings the most natural zero burden nutrition into every skin cell.

This specially formulate mask is made of hydro velour, a kind of bio cellulose membranes is produced by Acetobacter via fermentation processes. It is chemically pure, free of lignin and emicellulose, high crystallinity and high DP, diameter 1/100 of that of plant cellulose, complex polysaccharide with crystalline morphology, Biodegradable and more resistant to hydrolysis than starch. It is high purity, high mechanical strength, fine reticular tissue, and high water absorptive power with excellent expansibility. The density gradient configuration not only enhances the transfer efficiency of essence from membrane to the dermal, but also provides perfect fit to your skin.





Honestly, anis suka mask yang packaging dia cute2 but usually mask with packaging yang simple2 ni lah yang selalunya give best result! So, jom cuba!

Macam dalam gambar kat atas (how to use), mask ni ada 3 lapisan. First, korang buang plastik putih yang ada lubang-lubang tu, then attach mask dekat muka. Lepas tu, buka plastik yang warna biru and then adjust mask ikut bentuk muka. Leave it for 20-30 minutes. Refer gambar how to use kat atas for more understanding. 


Mask on!

The mask is quite big for me. The mouth opening is small. It doesn't fit my face perfectly. But, sokay2.. still can wear it lah ^_^ Mask ni non-stretchable tapi anis rasa ok lah sebab mask ni pun dah cukup besar! Ianya juga tak mudah koyak. Material mask ni macam plastik. Bila letak je mask ni dekat muka, rasa sejuk! I like it ^_^

After 30 minutes, this is the result :
Bila dah remove mask dari muka, lebihan essence cepat meresap ke dalam kulit and leave the skin moist and soft. Anis perasan, ada a bit brightening effect. Dan paling best, muka rasa sejuk dan segar je lepas pakai mask ni ^_^

LUDEYA Repairing Moisturing Bio Cellulose Mask available at Sa Sa
Sa Sa :
Website : www.sasa.com

XOxo

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...