Dec 19, 2013

Cyber Colors Eco Nail review

Masa kecik-kecik dulu, suka sangat tengok cerita omputeh yang pasal gigirl especially cerita The Parents Trap. Minat kowt Lindsay Lohan! Ada satu babak ni Lindsay pakai nail polish. Nampak macam fun and very gigirl thingy lah kan.. hahaha.. But as muslim, kecik-kecik dulu pakai inai je lah pastu kenkonon feeling pakai nail polish... LOL! Sebab dulu mana nak reti pakai nail polish bagai.. Tapi sekarang dah besar, dah boleh google sendiri, dekat youtube berlambak tutorial. Haa... Honestly, this is my first attempt wearing nail polish. This time, i'm gonna use Cyber Colors Eco Nail Color that i received from SaSa. Thank you for introducing me with nail polish and now i think i am quite addicted to it. Hahaha! :D

CYBER COLORS ECO NAIL COLOR

From left : Violet (52), Nomad (43) and Peony (31)

CYBER COLORS ECO NAIL COLOR
10ml / 0.35oz
Made in France
Not tested on animal
Flammable (keep away from heat or flame)

Contains up to 85% of bio-sourced raw materials from the plant (Wood pulp, Cotton, Potato, Corn, Wheat and Manioc). Bio-sourced plasticizer, Bio-sourced solvents, Free of Formaldehyde, Toluene, DBP, Camphor and Phthalate.

CYBER COLORS ECO Oxygen Base Coat & CYBER COLORS ECO Glossy Gel Look

From left : CYBER COLORS ECO Oxygen Base Coat (03) and CYBER COLORS ECO Glossy Gel Look (01)

CYBER COLORS ECO Oxygen Base Coat & Glossy Gel Look
10ml / 0.35oz
Made in France
Not tested on animal
Flammable (keep away from heat or flame)

- CYBER COLORS ECO Oxygen Base Coat :
Formaldehyde-free formula, increases the nail keratin cross-linking with Urea and Mineral Enriches with Neem oil for antioxidant and antiseptic, and nourishes with Trace Elements for maximum durability, resiliency and more permeable to oxygen. Free of Toluene, Formaldehyde, DBP, Camphor and Phthalic Acid.

- CYBER COLORS ECO Glossy Gel Look :
This sleek gel top coat provides strong protective layer for long-lasting shine. Free of Toluene, Formaldehyde, DBP, Camphor and Phthalic Acid.



Kesemua produk Cyber Colors Eco Nail yang anis dapat ni mempunyai packaging yang sama. Botolnya diperbuat daripada kaca yang agak durable manakala penutupnya diperbuat daripada plastik. 

Untuk CYBER COLORS ECO Oxygen Bas Coat, ianya memang penting untuk kita apply sebelum apply nail color. This Oxygen Base Coat makes the nail surface ready for nail color to be applied by smoothing it. Kalau korang refer gambar Oxygen Base Coat kat atas, ianya bewarna nude tapi bila apply dekat kuku, it wont give nude color but it will be colorless instead. Bila dah apply Oxygen Base Coat, then baru apply CYBER COLORS ECO NAIL COLOR. Disebabkan ni kali pertama anis pakai nail color, memang kekok jugak lah.. huhu T_T Untuk nail color ni actually mudah je nak apply. It is easily spread and the color is quite opaque. In just a few minutes, it dries out. Bila dah kering, last step is to apply CYBER COLORS ECO Glossy Gel Look.

The result :
*excuse my imperfection since this is my first time wearing nail color >_<


I am very satisfied with the final result! Glossy Gel Look membuatkan nail color yang anis apply nampak lebih cantik sebab macam shiny gitu... Warna nail color tu jugak sangat-sangat cantik, sangat sesuai for young girls sebab warnanya yang terang dan nampak ceria pastu a bit like party look, right? hehehe :D Anis pakai nail color ni lepas isyak, and before subuh anis remove guna nail polish remover. The nail colors are easily removed and because i applied the Oxygen Base Coat, my nails did not turn yellowish =) Sepanjang anis pakai nail color ni, it does not chip and because it contains 85% natural ingredients, it helps to nourish and strengthen my nails too ^_^

Price :
1) CYBER COLORS ECO NAIL COLOR - RM19.90
2) CYBER COLORS ECO Oxygen Base Coat - RM21.90
3) CYBER COLORS ECO Glossy Gel Look - RM21.90

All Cyber Colors Eco Nail products are available at Sa Sa

Sa Sa :
Website : www.sasa.com

XOxo

2 comments:

  1. pernah la cuba buka botol pengilat kuku ni. tapi seriously x tahan dengan bau die.
    kuat sgt. kalau dibenarkan pakai pun ika x akan pakai sbb x tahan bau yg kuat.

    ReplyDelete
  2. well nice review lalink.. as stewardes mmg akk always change nail colur ni.. cybercolur memang nice and economy but baru ni sally hansen brand launch gel type colur mmg best and long last then cpt dry.. cybercolur bg akk take too long to dry up...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...