Dec 6, 2013

Beauty Product Review

Untuk memudahkan pencarian, anis buat satu blogpost ni untuk anis kumpulkan kesemua link beauty product review yang anis dah tulis. Link akan di update dari semasa ke semasa. Dekat bahagian Extra Reading di sidebar sebelah kanan blog, anis masukkan link direct ke blogpost ini dan pada blogpost ini korang boleh pilih la nak baca review produk ape semua tu... Harap memudahkan semua dan selamat membaca ^_^
Skin Care :

Eye Care :
Hair Care :

Body Care :

Hand & Nail Care :

Beauty Drink :
Makeup :
*Kesemua produk yang telah anis review adalah berdasarkan pengalaman anis sendiri. Ada produk yang di sponsor dan ada yang anis beli sendiri.
Thank you for reading and may my review help you
^_^
XOxo

3 comments:

  1. wah gud sharing.. lepas ni senang la nk cari produk yg best-2..hehe

    ReplyDelete
  2. good effort Anis! kita pun tengah fikir macam mana nak buat ni. kita dah reti buat drop down menu malangnya coding dia hanya sesuai untuk basic template yg x pernah edit. kita punya blog dah bukan basic template dah, bila buat drop down menu tu tak function. sedih je =_=''

    ReplyDelete
  3. Senang nak tengok produk yang Anis dah review lepas ni. ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...