Dec 1, 2013

Apa ada dalam ARTDECO goodie bag???

Semalam anis ada post entry ARTDECO launch party yang meriah dengan tema glits and glamour ditambah dengan kemunculan Amber Chia, baca lagi kat SINI. So, hari ni anis nak share apa yang anis dapat dalam goodie bag masa event ni. Semestinya makeup! Kemain excited iolls dapat makeup. Memang tak sabar nak cuba tapi before cuba kena lah ambik gambar dulu khen... hihi ^_^


What inside (from left to right) :
- Ceramic Nail Lacquer (63)
- Beauty Box Duo (280-dark purple & 584-light purple)
- Art Couture Lipstick (685-velvet)
- Mineral Powder Foundation (4-light beige)
- Eyeshadow Base
- ARTDECO makeup bag
- ARTDECO makeup guide book

MAKEUP TIME!




Kalau ada kesempatan anis akan review one by one makeup ARTDECO ni ye and anis juga ada banyak nak share tips makeup yang anis dapat dari event ni. Wait for it ya ladies ^_^ Overall memang anis suka makeup ARTDECO ni especially the Eyeshadow Base. Memang dapat buatkan eyeshadow tu lebih menyerlah! Mineral Powder Foundation pun best sebab ianya sangat light, sapu sikit je pun dah cukup untuk full coverage. And the lipstick pun awesome! Very pigmented and give great matte finish! Tak sabar nak buat full review, inshaaAllah kalau ada kesempatan =)

SHOPPING ALERT!

More info about the promotion, click HERE

ARTDECO exclusively available in all Sa Sa outlets in Malaysia

Sa Sa :
Website : www.sasa.com

p/s : anis nak letgo ceramic nail lacquer tu sebab anis tak pakai pun. so kalau ada sape yang nak, email anis ye : anis_athia@yahoo.com atau inbox dekat fb page (LINK) *first come first serve, kos penghantaran ditanggung oleh awak ye... tq ^_^

XOxo

1 comment:

  1. kfine!bahagianya tgk barang mekap tuuuuuuuuuuuuuuuuu T_T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...