Nov 13, 2013

Sesi luahan perasaan

Lama betul anis rasa anis tak tulis entry yang more to personal kan. Asyik post entry produk review je takpun event, mau tak jemu kan.. yeke? hahaha... Actually beberapa bulan yang lepas anis tengah mengalami masalah. Emosi tak berapa nak stabil. Takut karang luah dekat blog, jadi macam sesi keji mengeji pulak. Opps! Masalah ape? Biar lah rahsia buat masa ini... *zip mulut ketat-ketat '__'

Demi mengelakkan diri anis dari fikir pasal masalah emosi je memanjang, lebih baik anis buat benda lain yang boleh distract anis dari fikir tentang masalah tu and what I did was blogging. Anis bersyukur, makin lama makin hilang emosi sedih, kecewa, putus asa semua tu dan sekarang ni anis dapat rasakan diri anis lebih positive dalam semua perkara. Alhamdulillah... Harapnya tak de sape lah yang boleh patahkan semangat anis lagi lepas ni... hewhew T_T

Sepanjang anis dalam tempoh nak bertenang semua tu, Allah kurniakan anis keluarga dan rakan-rakan yang sudi mendengar dan memberi nasihat dan kata-kata semangat. Terima kasih buat keluarga dan kawan-kawan, walaupun anis ni tengah jatuh tersungkur tapi korang tetap support anis dan faham keadaan anis...

All I want to say is

XOxo

7 comments:

  1. semoga anis menjadi seorang yang kuat dan tabah..^^

    ReplyDelete
  2. because I love strong hearted woman.

    Anis, doakan kita pula ni ya.
    Life has been ups and downs.

    datang lah tidur dengan kita lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq awak, nanti kita melawat awak lagi ye ^_^

      Delete
  3. Cabaran datang dan pergi dalam hidup ni. Family and close friends are the best. They always be there for us ;)

    ReplyDelete
  4. anis kuat,,,anis kuat

    walaupun fizikal selim melim tapi k.su tau jiwa n semangat anis besar dan bolat :-)

    ReplyDelete
  5. Kuat & Tabah ye Kak Anis sygg!!
    You deserved better!! No Worries..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...