Nov 29, 2013

[REVIEW] NUXE Nuxuriance Eye and Lip Global Anti-aging Cream

My #FirstWorldProblem : Panda Eyes! Anis rasa sejak dah masuk umur 20-an ni, masalah dark circle anis makin menjadi-jadi! Tak boleh tak cukup tidur sikit, terus obvious dark circle bila bangun keesokan pagi. Dah la ada dark circle, 'diserikan' lagi dengan wrinkles!!! T_T Nanges.... Tsk Tsk Tsk... Dah bermacam-macam produk anis dah guna tapi still ada lagi masalah ni... So, baru-baru ni anis ada dapat produk dari NUXE untuk review and one of them is NUXE Nuxuriance Eye and Lip Global Anti-aging Cream. NUXE Nuxuriance merupakan anti-aging range dari NUXE untuk memperbaiki kulit wajah yang mengalami masalah loss of density.

Baca review produk NUXE sebelum ni :

NUXE Nuxuriance

Loss of density


NUXE Nuxuriance Eye and Lip Global Anti-aging Cream, 15ml



NUXE Nuxuriance Eye and Lip Global Anti-aging Cream
15ml
Use day and night
Suitable for all skin type

The Nuxuriance range represents the culmination of Nuxe's formidable botanical know-how to treat the signs of aging on mature skin such as loss of density, pigmentation, wrinkles and loss of radiance. These marks the start of hormonal aging and the result of less than optimal skin function as we grow older.

In addition botanical Hyaluronic Acid & Tetrapeptide Dermican to fill in lines and strengthen collagen fibers, Nuxuriance range contains patented Araucaria seeds Maca Root and Bakau Plant Extract for firming action, anti-dark circles and anti-brown spot effects. Plant Caffeine is also present to provide anti-puffiness action.

Benefit :
- fill in lines and strengthen collagen fibers
- firming action
- anti-dark circles
- anti-brown spot
- anti-puffiness

How to use :

With 2 fingers, press the upper inner corner of the eye, then smooth under eyebrow. Smooth the crow's-feet with an 8 movement and smooth beneath the eye. Press the lower inner corner of the eye. 3 times.




Packaging : Emerald green + gold pump bottle with lid. Nampak sangat classy packaging dia ^_^


Color : Yellow

Scent : Strong floral scent

Texture : Light cream


Overall, produk ni ok lah bagi anis but still masalah tak selesai sepenuhnya. Wrinkles are still there but alhamdulillah dark circle dah makin pudar =) Yang paling anis suka tentang produk ni ialah ianya membuatkan kulit di kawasan sekitar mata anis soft and smooth, so senang nak apply eyeshadow lepas tu... hihi ^_^

Rate :
3.5/5

NUXE Nuxuriance Eye and Lip Global Anti-aging Cream  ini boleh didapati di semua Sa Sa outlet seluruh Malaysia

Price range :
RM188-RM240

Untuk maklumat lebih lanjut tentang NUXE, sila layari :
Website : www.nuxe.com

Sa Sa :
Website : www.sasa.com

XOxo

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...