Nov 25, 2013

[REVIEW] Carol Priest Green Clay Mask with Herbal Oils

Clay atau tanah liat dikatakan sangat bagus untuk kulit. Zaman dulu-dulu, Cleopatra pun suka pakai clay mask tahu! Haa... iolls pun nak jugak cantik macam Cleopatra. Eceh! Green clay mask actually sangat-sangat sesuai untuk orang yang ada masalah jerawat sebabnya green clay mask ni fungsinya sebagai deep cleansing and detoxifying. Untuk yang mengalami masalah kulit berminyak pun sesuai guna green clay mask ni. Thanks to HiShop sebab anis berpeluang untuk review Carol Priest Green Clay Mask with Herbal Oils ^_^

*Baca Carol Priest product review yang sebelum ni :
- Orange Flower Cleansing Milk (LINK)
- Rose and Almond Oil Cleansing Cream (LINK)
- Damask Rose Toner (LINK)
- Rosa Damascena Facial Lotion (LINK)

Carol Priest Green Clay Mask with Herbal Oils, 15g

for all skin types.

A deeply purifying and stimulating mask. Freshly cut organic herbs such as spearmint and peppermint leaf which have been blended with herbal oils and New Zealand manuka honey to refresh and tone the pores. It contains active green clay which is rich in minerals from Argiletz, France. This works to cleanse, exfoliate, smooth and condition the skin.

How to use :
Apply a small quantity of the mask to a cleansed face and neck using the back of a teaspoon, avoiding the eye area.
Leave on for 15-20 minutes and remove with a warm compress. Splash the skin with warm water to remove all traces of the mask.
- Follow with a cold compress and finish with your usual toner and moisturiser.




Packaging : Glass jar with cover. The glass jar helps to prevent heat absorption, so that it can be keep cool even at high room temperature especially here in Malaysia.



Color : Light green

Scent : Herbal and some mint scent

Texture : Thick cream


Carol Priest Green Clay Mask with Herbal Oils ni memang awesome! Bila dah cuci mask dari muka, anis rasa kulit muka anis lembut dan licin pastu macam sedikit cerah. Kulit pun soft je dan lembap, happy iolls =) Untuk Carol Priest Green Clay Mask with Herbal Oils ni tak perlu pakai hari-hari macam clenser, toner dan moisturizer/cream, just pakai dalam 2-3 kali seminggu. Ohya, anis suggest korang letak mask ni dalam peti ais dalam setengah jam sebelum guna sebab baru best pakai mask bila mask ni sejuk. Rasa sejuk je muka hihi ^_^

Rate :
4.5/5

Extra note :
- Not suitable for pregnant woman
- Use in 6 months after opening
- Avoid leakage and contamination
- Keep this product at temperature not more than 30'C
- Store in cool and dry place
- Keep away from direct sunlight


Carol Priest Green Clay Mask with Herbal Oils ini boleh didapati di HiShop (15g LINK50g LINK)
Available in 2 sizes :
15g = RM90 (np)
50g = RM180 (np)
20% off in this November! Hurry!

Berita baik untuk pembaca anisempoi.com!
Get RM20 off when you purchase RM99 and above at HiShop
Discount code : NOVSPECIAL
*valid until 15 December 2013

Website : www.hishop.my
Facebook : https://www.facebook.com/hishopmy
Twitter :  http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates : http://www.hishop.my/subscribe

www.carolpriest.com.my

XOxo

10 comments:

  1. clay ini memang bagus untuk muka...berseri nampak muka anis..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni anis tak pernah try clay mask, ni first time. Memang suka sangat effect dia :)

      Delete
  2. Replies
    1. Indeed! Love the brightening effect ^_^

      Delete
  3. Anis, HiShop dah email Hajar. Dia kata postage sampai esok atau lusa. Tak sabar! Tapi bulan 7 nanti baru boleh dapat. huhu. Thank you! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Alhamdulillah :) lamanya nak tunggu... Huhu

      Delete
  4. eiish awak dah cantik lah sayang~ :)

    ReplyDelete
  5. Woww it brightens up your skin babe ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awesome right :) really love the effect.. Weehoo ^_^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...