Nov 23, 2013

[LookPost] My current addiction

Assalamualaikum
Hi semua

Semalam anis ke Pavilion hangout dengan kawan-kawan. Kitorang tengok cerita The Hunger Games : Catching Fire. Serious best! Kalau follow dari movie first, yang second ni lagi best! Tapi cerita dia agak lama, dalam 2 jam setengah. So, better korang ambik tiket yang tak mengganggu waktu solat, kalau tak rushing nanti. Alang-alang dah hangout tu, bila dah sampai shopping mall mula la rasa nak shopping! Ngeehehe ^_^

Anis tak tau la kenape tapi sekarang ni anis rasa anis suka pakai baju long sleeve shirt tak pun blouse ke peplum ke and padankan dengan skirt. Confort and rasa selamat pun ada... Hehehe ^_^

Yesterday outfit :

*Gambar dalam changing room sebab time ni nak try baju long sleeve dekat Forever21

From top to toe :
- Shawl beli kat Jalan TAR
- Baju Roxy
- Skirt from MissLily Shop (LINK)
- Flat shoes Vincci
- Beg Roxy


XOxo

11 comments:

  1. dan kite akan rasa wowww dewasanye aku.. hehe mungkin sebab pertambahan umur kot.. kite lebih matang. dress up secara x langsung pun berubah

    ReplyDelete
  2. Betul tu, anis pun rasa sebab dah masuk usia 20-an ni, anis punya taste pun dah lain... Hehehe..

    ReplyDelete
  3. tak nampak pun flat shoes tu. sobs sobs ;'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flat shoes simple je awak... Warna kelabu gelap, dah nak sama dengan warna skirt dan lantai. Dia cam camouflage. Hahaha :D

      Delete
  4. betul2..skrg selesa pakai skirt ngn peplum or dress kan..
    sama la kite..umor da meningkat..gaggaa

    ReplyDelete
  5. Ingatkan anis sorang je gini.. Hahaha... Tapi kadang2 pakai je seluar sebab senang.. Cuma time nak keluar jalan2 prefer skirt kan :)

    ReplyDelete
  6. perempuan kalau dah sampai shopping complex mesti tak sah kalau tak singgah window shopping or shopping..hehehe

    p/s: follower #1956

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. hehehhee..

    anis cantikkk.. ag pun pakai loose2 sopan n sedapppp mata mmndang :))

    ReplyDelete
  8. anis...awak pakai ape pun nampak cantik lol..^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...