Oct 29, 2013

OOTD : High Waist Skirt

Sekarang ni kan, anis rasa pakai skirt lebih selesa dari pakai seluar. Anis sekarang tengah nak kumpul skirt. Siap buat list lagi warna skirt apa yang dah ada, cutting macam mana semua. Hihi ^_^ Hari ni anis nak kongsikan cara anis gayakan Highwaist Skirt-Nude dari Padieka.com =) Anis memang dari dulu lagi suka dengan koleksi dari Padieka.com ni. Modest and up-to-date.




*picture credit
Material : Cotton
Ada zip dan getah dekat bahagian pinggang
RM73 RM49
Available size : S, M, L
Buy Highwaist Skirt-Nude HERE

Website : www.padieka.com
Facebook : Padieka Raccolta

XOxo

12 comments:

  1. pinggang ramping sesuai la high waist skirt ni, klu debab xsesuai,hehe
    btw, skirt tu nmpk mcm jarang je.. mmg jarang eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik awak cakap, kalau tak memang anis x perasan. Patutnya tak jarang, tp maybe sbb cahaya so dia mcm berbayang.. Dah delete gambar tu.. Phew =_=' thanks :)

      Delete
  2. CANTIKLAH ANIS..SKIRT PUN LAWA..:)

    ReplyDelete
  3. cantik skirt tu.. tapi skirt kain lycra tetap dihati..hehe

    ReplyDelete
  4. cantik! Suka warna yang anis pilih ni. So nice!

    ReplyDelete
  5. slimnyaa..
    hahhaah
    hari tu na beli dah skirt ne tapi tkot ta sesuai plak :p

    ReplyDelete
  6. Ooo ye ke.. Dkat padieka banyak lagi choice, ada yang latest update pun cantik2 :)

    ReplyDelete
  7. Sweet sangat awak! Salam kenal ya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...