Oct 23, 2013

NUXE anti-aging range

Sejak anis mula follow beauty blog ni, makin banyak brand yang anis tahu. One of them is NUXE. First time anis tahu mengenai brand ni bila dapat peluang untuk review Bag of Love yang dianjurkan oleh The Butterfly Project. Dalam Bag of Love tu anis dapat BB Cream. Baca tentang Bag of Love review kat SINI. And then, most of beauty blogger cerita tentang NUXE Huile Prodigieuse Multipurpose Oil. Sejak baca review diorang, terus jatuh hati dengan brand ni dan anis nak sangat cuba multipurpose oil tu. And then NUXE muncul dengan produk terbaru mereka iaitu NUXE Nuxellence Jeunesse. Kesemua produk ni memang ada dalam wishlist anis dan tak sangka anis diberi peluang untuk review produk-produk NUXE! Thanks to Ashley for this opportunity ^_^

NUXE adalah brand skin care dari Paris yang diilhamkan dari bahan semula jadi seperti bunga-bungaan, bersesuaian dengan philosophy mereka iaitu "Beauty by Nature". Produk NUXE ini bebas paraben, tidak mempunyai mineral oils dan tanpa animal-origin ingredients. Selain dua produk yang anis sebut tadi, NUXE juga mempunyai rangkaian produk anti-aging iaitu :
1) Nirvanesque (Erase first expression lines)
2) Merveillance (Correct visible expression lines)
3) Nuxuriane (Restore loss of density & radiance)

Nirvanesque (Erase first expression lines)
"Anti-aging skin care that is formulated with the use of active natural properties of flowers to hinder the transmission of neurotransmitters responsible for skin stress sensation, tensions and first expression lines."

Merveillance (Correct visible expression lines)
"Anti-aging product that provide precise corrective actions on visible expression lines at all levels of the skin with active rare plant ingredients"

Nuxuriane (Restore loss of density & radiance)
"Anti-aging skincare that treat the signs of aging on mature skin such as loss of density, pigmentation, wrinkles and loss of radiance."

Produk NUXE yang akan anis review




Anis akan review satu persatu produk NUXE ni. So, stay tune for my entry! ^_^ Produk NUXE ini boleh didapati dari SaSa (Fb LINK).

Website : www.nuxe.com/en/
Facebook NUXE : www.facebook.com/pages/Nuxe-Malaysia/135011240026413

XOxo

4 comments:

  1. Okay...menanti next entry...nak tau gak pasal produk nie..

    ReplyDelete
  2. di usia muda ni la kita kena mula pakai benda-benda anti aging nih. kalau dah tua, dah kedut, memang dah aged dah pun. hehe.. bagus gak ni,, rasa macam kena cari gak product anti aging,, biar kekal muda remaja,, kih3

    ReplyDelete
  3. bestnya! kita tak dapat pun. hopefully ada rezeki next time :) tak sabar nak tunggu anis review. produk Nuxe semua best, tak rugi kalau beli ^_^

    ReplyDelete
  4. hehe. kita orang perempuan ni mmg teruja betul kalay bab2 nak cantik ni kan !! hehe.namee pun sama laa..kalau ada product baru tu suka sgt nk cuba :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...