Oct 18, 2013

CPUV pertama dari Nuffnang!!!

Alhamdulillah, memang tak sangka anis akan dapat CPUV! Selama ni anis tunggu bila lah CPUV ni nak menyinggah di blog anis. Yelah, traffic blog anis bukannya tinggi kebabom macam korang semua... tsk tsk tsk :'( Tapi, nak jugak merasa CPUV tu. Tengok orang lain punya CPUV, pergh! Bertingkek-tingkek. Apa-apa pun, ini semua rezeki masing-masing kan, bersyukur :) Bila dah dapat CPUV ni, makin bertambah semangat nak blogging. Weehoo! Thank you so much Nuffnang! Nuffnang ni memang tak putus-putus bagi semangat dekat anis untuk keep on blogging tau. Terharu ;) Ada cerita sebenarnya, tapi nanti anis share ye ^_^

CPUV pertama anis adalah Guess Jeans X ANTM
Actually CPUV ni dah lama menyinggah di blog anis, anis je yang lambat perasan. Selama ni jarang check earning kat Nuffnang, selalu tengok traffic je, makin menurun ke naik ke maintain ke... Tapi alhamdulillah, sehingga ke hari ni masih lagi on going :) Harap-harap dapat lah bertahan lama di blog picisan ni T_T 

Kalau korang nampak iklan GUESS ni, ringankan lah cursor korang dan click. Apa salahnya di hari Jumaat yang barakah ni kita sedekah sikit. Tehee ^_^


Salam Jumaat
XOxo

12 comments:

  1. alhamdulillah...tahniah ye:)

    ada dia muncul kat bawah post ni,heee....done klik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :D may Allah bless you.. ^_^

      Delete
  2. tahniah rezeki kan..done klik :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki, tahniah anis, kakak tumpang happy untuk anis...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum , nice entry . JOM SINGGAH BLOG SAYA KALAU NAK BELI ROSE PEPLUM YANG SANGAT SANGAT SANGAT TRENDY ,

    http://nurulezateeob.blogspot.com/2013/10/pastelicios-rose-peplum-bypb-rose.html

    ReplyDelete
  5. takpe anis....kalau setia dgn nuffnang ni...dia akan bg byk2.so anis update je blog n setia with nuff. :) okeh !! time cpuv berjalan..anis naikkan traffic ok.. nnti duit tu naik mendadak.

    ReplyDelete
  6. Tahniah diucapkan yer moga moga rezeki melimpah ruah nnt..

    ReplyDelete
  7. tahniah kak . singgah blog parihh . pon baru dapat cpuv pertama dari nuffnang ^.^ huhuu . http://blogparihh.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...