Oct 11, 2013

Berani Mati sahut cabaran NESTLÉ Drumstick Most Adventurous Challenge

Assalamualaikum
Hi semua

Pada 6 Oktober 2013 yang lepas, anis telah cipta rekod baru dalam hidup anis! Anis kira, ini satu pengalaman yang takkan dilupakan dan paling berani setakat ni. Korang pernah tengok cerita Wipe Out tak? Kalau sebelum ni, seronok gelakkan telatah peserta-peserta dalam rancangan tu, tapi kali ni anis sendiri yang jadi peserta! T_T Pada hari tersebut, anis telah sertai NESTLÉ Drumstick Most Adventurous Challenge di Sunway Pyramid. 



Para peserta yang menyertai NESTLÉ Drumstick Most Adventurous Challenge perlu masuk ke dalam 'kotak misteri' dan cari NESTLÉ Drumstick dalam tu, kemudian keluar dari 'kotak misteri' tersebut dan selamatkan NESTLÉ Drumstick. Waktu nak keluar tu lah yang mencabar! Kena simbah slime pastu kena merentasi pelampung dan macam-macam lagi, dalam masa 5 saat. Phew! =_=' Walau ape halangan sekalipun, anis tetap nak masuk NESTLÉ Drumstick Most Adventurous Challenge ni. Sekali seumur hidup katanya... Harap-harap lepas ni tak de dah la.. Gulp! >_<

Kami dah bersedia!

from left : Sabby Prue, me, Wiida Ribbon, Sabrina Tajudin, Cik Lily Putih, Mira Cikcit dan Hanis

My turn!

Go!


Here I come with the NESTLÉ Drumstick in my hand! Hooray!


And now I am one of the most adventurous person! I've been given Sunway Lagoon all access passes and NESTLÉ Drumstick as a reward for being adventurous and dare to do the challenge :D


We are all adventurous girls!


Kalau kitorang boleh, korang pun mesti boleh! Jom sertai NESTLÉ Drumstick Most Adventurous Challenge ni kerana hadiahnya cukup lumayan!


Go to www.nestle.com.my/drumsticks and click ENTER for more information about this campaign.


NESTLÉ Drumstick Most Adventurous Challenge
30 September 2013 sehingga 10 November 2013

Website : www.nestle.com.my/drumsticks
Facebook : www.facebook.com/NestleDrumstick

*This is a sponsored post
XOxo

12 comments:

  1. wahh!besnyerr anis...dapat makan aiskrim plak tu..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaupun teruk gila kena tapi tetap enjoy :)

      Delete
  2. wah tahniah anis kerana berjaya melaluinya..akak tak taulah boleh ke tidak...he he he...

    ReplyDelete
  3. Wahhh..cayalah anis...sahut cabaran nestle. .

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum anis. bestnya! kita takleh nak join event2 adventurous ni. heeeeeee, jaga kesihatan cam illy :)

    ReplyDelete
  5. wow best nya..teringin jgak nk join..:)

    ReplyDelete
  6. serious excited pika tengok korang duk update game2 adventure macam ni!!
    arghhh..jeles laaa pika takdapat join..wuuuu~~

    ReplyDelete
  7. time ni onie p bandunggggggg!!! dapat gak invitation,tapi i redha jela takley p,huwarrrrrrrrrrrrr T_T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...