Oct 14, 2013

Bag of Love September : Let's travelling!

Assalamualaikum
Hi semua

Sebelum ni anis pernah share ngan korang pasal Bag of Love ni kan, kalau korang belum baca, baca review Bag of Love April (LINK) & Bag of Love May (LINK). Anis sebenarnya memang nak sangat subscribe Bag of Love setiap bulan tapi apa kan daya, ekonomi peribadi tak berapa nak mengizinkan... Tsk tsk tsk :'( Walaupun dah terlambat, anis nak share jugak ngan korang Bag of Love September ni sebab Bag of Love kali ni memang awesome! 

The bag


Apa yang buatkan anis nak sangat subscribe Bag of Love September ni sebab design bag kali ni awesome! Transparent dan design macam sampul surat zaman dulu-dulu. Nampak vintage! I love vintage ^_^ Yang membuatkan anis lagi bertambah excited nak subscribe Bag of Love September ni sebab kesemua brand best best! Walaupun dekat facebook diorang just bagi tahu produk dari brand ape yang bakal diletakkan dalam Bag of Love September, tapi bila dapat tahu nama brand pun dah excited. Paling excited bila ada brand NUXE. Memang anis expect untuk dapatkan produk paling popular brand NUXE which is the multipurpose oil.

What inside :





1) NUXE Huile Prodigiuse Shimmer Multi-Purpose Dry Oil (100ml, RM198)
Travel size : 10ml

Product description : The fabulous cult beauty product we all know and love goes gold! In a single gesture, Nuxe Huile Prodigiuse OR Multi-Purpose Dry Golden Oil nourishes, repairs, softens the skin and reduces stretch marks thanks to its unique ultra-concentrated composition of 6 Precious Plant Oils (Macadamia, Hazelnut, Borage, Sweet Almond, Camellia and St John's Wort). Enriched with Vitamin E and free of silicones, preservatives and mineral oils, the dry oil is easily absorbed leaving the skin soft and silky in a single step, and the hair shiny and deliciously fragranced.
With sensual golden particles for shimmering effect, Nuxe Huile Prodigiuse OR Multi-Purpose Dry Golden Oil enhances the skin radiance/tanned skin. It can also be used to add finishing touch to a special makeup or bring to the hair a glossy appearance.

Features and benefits :
- Preservative-free, silicone-free, mineral oils-free
- Irresistible fragrance, non photosensitizing
- All the benefits of Huile Prodigiuse with a touch of glow

Direction : Apply on face, hands and legs for skin that radiate from within. Ruffle through hair to achieve a full volume and shimmering effect.

Hoooray! Finally dapat juga anis try product ni. The best part is, this is shimmer edition. Extra happy ^_^ Multi-purpose oil ni memang banyak kegunaanya dan boleh digunakan di seluruh badan. Untuk shimmer edition ni, kalau korang sapu di badan and then bila terkena cahaya matahari, kulit akan glowing "shine bright like a diamond" gittew... 



2) Swiss line Force Vitale Aqua Vitale Cream (50ml, RM368)
Travel size : 10ml

Product description : This fast-acting gel is quickly absorbed into the skin to moisturize and relieve signs of tightness and discomfort. The skin immediately feels refreshed and reinvigorated. Omega-6 ensures the skin is soft and supple, but not greasy; Black Oats strengthen the skin’s barrier function, preventing epidermal water loss; and Hyaluronic Acid supports the other moisturizing agents by acting as a molecular sponge, trapping and holding water.

Direction : Apply on face and neck on its own or after serum in circular movement.



3) O'slee Rosehip Beauty Solution Advanced Formula III (100ml, RM59.90)
Travel size : 60ml (exclusively made in Hong Kong for Bag of Love)

Product description :
- Extra Moisturizing 

- Extra Whitening


- 7 Enhanced skin care benefits:
  • 1. Extra Moisturizing : Increase and retain skin moisture. Regulate the balance of moisture and oil level of skin
  • 2. Extra Whitening: Reduce pigmentation, spots and make skin translucent white
  • 3. UV- Oxi Protection : Reduce skin oxidation by neutralizing free radicals produced by UV Rays
  • 4. Pore-Refining & Black Head Reducing: Promote skin revitalization and minimize pores. Purify residues and reduce the formation of blackheads
  • 5. Enhance Absorption Ability: Soften and remove corneous dead cells. Optimize skin absorption ability.
  • 6. Multi-function - Soak a cotton pad with Rosehip Beauty Solution Advanced Formula III and gently place over the face or apply on the whole body after shower.
  • 7. Relaxing - Natural rose scent offers relaxing feeling

Direction : Splash on to face, neck and body in place of toner, make up base or body lotion. For deep moisturizing, soak a cotton pad and place over the face then remove after 5 minutes.



4) Olay Regenerist Serum (50ml, RM49.90)
Travel size : 10ml

Product description : This silky, ultra-lightweight formula with advanced amino-peptide complex hydrates for younger, firmer-looking skin. Gentle enough to use every day.

Add it your skin care routine to: 
- Regenerate surface skin cells to smooth & brighten

- Improve the appearance of fine lines & wrinkles

- Hydrate for skin that looks visibly firmer and more elastic over time

For the following skin types: Normal, Dry and Combination.

Also available fragrance free.


Direction : Apply evenly onto cleansed face and neck. Can be used alone, under moisturizer or make up.



5) RVB Skinlab Diego Dalla Palma Cell Detoxium Purifying Clay Mask (1 sachet, RM29.90)
Travel size : 1 sachet

Product description :  Intensive care thanks to the presence of ventilated green clay with detoxifying and remineralizing action. Thanks to the presence of puri-enzyme, an enzyme complex with an exfoliating and moisturizing effect, it removes impurities in a few minutes and gently refines skin texture, restoring brightness, firmness and softness all in one.

Direction : Apply a generous layer on cleansed, dry skin once a week for 10 minutes. Rinse.



6) Eternity Aqua Woman Rollerball EDP (6ml, RM49)
Travel size : 6ml (Not for sale in Malaysia)

Direction : Roll onto pulse points such as inner wrists, base of the neck, and behind your ears.

Kebanyakan produk yang anis dapat dalam Bag of Love September ni, anis belum cuba lagi sebabnya anis tak nak campur banyak-banyak produk dalam satu masa, nanti tak dapat la tengok effect dia macam mana kan. Lagipun hari tu kulit muka anis bermasalah bila guna organic skin care. Sekarang dah elok balik, alhamdulillah ^_^ Overall untuk Bag of Love September anis bagi 5 stars sebab anis memang suka sangat Bag of Love September ni. Kalau dikira balik, kesemua produk yang anis dapat ni worth RM218.20 tapi anis hanya bayar RM39.90 sahaja untuk semua ni. Memang berbaloi-baloi!

Subscribe Bag of Love :
Monthly : RM39.90 
Quarterly (3 months) : RM119.70 + mystery gift
Annually (12 months) : RM478.80 + get 13th month for free

Cilik HERE to subscibe


psst : Bag of Love October is open for subscribe. This month, the theme is Halloween. Wooo wooo spooky!

XOxo

3 comments:

  1. Bestnye dpt rollerball perfume! akak suka any miniature perfumes or rollerball. senang nk bwk bile travel! :D

    ReplyDelete
  2. best kan September edition ^_^ mieza tak buat review lagi, hehe

    ReplyDelete
  3. september ni memang travel edition nampak gayanya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...