Sep 17, 2013

Shaheizy Sam mahukan anda!

Ada sape-sape kat sini peminat fanatik Shaheizy Sam? Nak jadi 'calon isteri' Shaheizy Sam? Jangan lepaskan peluang kerana Shaheizy Sam mahukan anda! Yes anda! Syarat-syaratnya korang mestilah seorang yang kreatif dalam menghasilkan lirik lagu. Haa... Kenape anis cakap 'calon isteri'? Mane lah tau kowt kowt idea korang terpilih untuk dimasukkan dalam lirik lagu single baru Sam pastu mula lah bait bait cinta.. Ececeh *verangan!

Tapi yang pastinya, peminat-peminat Shaheizy Sam haruslah support artis kesayangan korang.. Caranya mudah saje, kongsikan lirik lagu yang diilhamkan oleh korang sendiri di Facebook atau Twitter bersama #NescafeOnSam. Siapa tahu idea spontan korang terpilih untuk dimasukkan dalam single baru Sam

website : www.onsam.com.my


Pada 10 September 2013 yang lepas telah berlangsungnya majlis pelancaran dan press conference untuk kempen NESCAFÉ Cans "On the Life" di The Bee, Publika

Majlis bermula dengan ucapan dari emcee

Seterusnya ucapan oleh Mr Teo Heng Keat, Business Executive Manager, NESTLÉ Liquid Drinks

Pelancaran kempen NESCAFÉ Cans "On the Life"
Press conference

Untuk single baru Sam ini, Audi Mok juga turut berkolaborasi dalam menghasilkan lagu ini. Kalau korang nak tahu, Shaheizy Sam asalnya seorang penyanyi tetapi rezeki beliau lebih kepada bidang lakonan dan terpaksa melupakan seketika minat beliau dalam bidang muzik. Tapi kini NESCAFÉ Cans membantu beliau merealisasikan impian beliau dan juga permintaan peminat untuk melihat Sam kembali ke bidang muzik. Nak dengar tak suara Sam? Cecepat ke instagram anis (LINK) sebab anis ada kongsikan instavideo persembahan nyanyian oleh Sam semasa majlis pelancaran ini. Boleh tahan sedap jugak suara Sam ni *kagum 0_0

Bersama Shaheizy Sam

Bloggers yang turut hadir

Me, Marya Hana, Mek Onie dan Sabby Prue

Me with Yuyu Zulaikha

Lunch di The Bee, Publika

NESCAFÉ Cans

Keep track on Sam's progress on this NESCAFÉ Cans campaign at :

*This is a sponsored post by Nestle

7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...