Aug 31, 2013

Percutian gorgeous pink bersama butterflies di Tambun

Assalamualaikum
Hi semua

Hamboi, kemain nak pegi bercuti ala-ala diva kan, gorgeous pink gittew
Ahak!

Kalau semua nak tahu, The Butterfly Project bakal mengadakan project review : The Getaway iaitu percutian ke Lost World of Tambun!
Curlass uolss, rugi tak join!
Hari ni dateline, hari ni baru anis nak update entry ni
Harap-harap sempat lagi
Hehehe
^_* (kenyit mata sikit)


Cara-cara nak menjadi salah seorang blogger untuk project review ni senang sahaja, hanya buat blogpost tentang kenapa uolls nak bercuti ke Lost World of Tambun bersama The Butterfly Project dan 30 blogger akan dipilih untuk sertai project review ini

First of all, i need a getaway!
Life is stressful nowaday
Anis sekarang tengah mengalami tekanan yang amat kuat dan anis sangat-sangat perlukan percutian
Anis berharap, dengan percutian ni anis dapat relax dan hilangkan rasa stress di samping have fun bersama beautiful butterflies yang lain

Kedua, walaupun ini percutian ala-ala diva kononnya, tapi anis seorang yang adventurous
Travel with train for two hours is just a piece of cake
Anis pernah balik Kelantan naik train dan perjalanan KL-KB adalah lebih dari 12 jam
Bayangkan dalam train selama 12 jam, penat!
*Oh, i'm so tough :p

Ketiga, anis sebenarnya pernah ke Lost World of Tambun 4-5 tahun yang lepas tapi anis dah lupa macam mana rupa Lost World of Tambun
Hahaha
Tu lah, dulu takde blog
So takde lah story mory dekat blog, end up lupa segala benda
Kali ni, anis akan simpan memori ke Lost World of Tambun di blog
Tambah-tambah lagi, kali ni percutian yang lain dari yang lain sebab kali ni anis akan ke Lost World of Tambun bersama gigirls from The Butterfly Project and this going to be real awesome!

Last but not least, anis nak ke Lost World of Tambun kerana sebelum ni anis tak tau yang ada banyak lagi tempat menarik kat sana!
Anis bayangkan tempat ni hanya ada waterpark but in fact, there are a lot of places to explore and a lot of activities can be done here
Paling best ada SPA!
This is going to be great!
Bercuti, have fun pastu have a relaxing spa session..
My dream getaway ^_^

Psst, Tammy, i already excited to join The Butterfly Project getaway and i already pack up all my stuff and not to forget all the diva's stuff
LOL :p


XOxo

7 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhh,semangatkan tu,good luck anis :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya! Kalau yang dah memang kat Ipoh ni nak travel cemane ekk? Ihik, nak jugak tu feeling2 diva.. Cuma barang2 pink ni memang tak banyak.. Huhu.. Btw, gudluck Anis! ^^,
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. jumpa awak kat sana. yeayyyy!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...