Aug 16, 2013

OOTD Hari Raya #5

Raya ke-lima haritu anis balik Terengganu
Umi anis asal Kemaman, Terengganu
Tapi tak balik kampung pun haritu, just ke rumah mak saudara anis sebab mak saudara anis ada buat open house

Pada hari raya kelima haritu, anis pakai Ara Dress-Choco (LINK) from Padieka.com

Anis suka dengan Ara Dress ni sebab ia menampakkan anis lebih tinggi
Memang selesa dipakai sebabnya ianya fully lined, so tak perlu lah nak kena pakai berlapis-lapis terutamanya sekarang ni cuaca panas terik
Di hari raya zaman sekarang ni, tak semestinya pakai baju kurung kan
Pakai Ara Dress ni pun dah nampak ayu dan sopan gittew...
ececeh :p

Untuk mengelakkan nampak dull, anis gayakan Ara Dress bersama ribbon belt
Tudung pula, anis pilih yang bercorak





Kalau korang dah tak tau nak pakai ape time raya ni, cuba la gayakan Ara Dress dari Padieka.com

Semoga dapat memberi inspirasi kepada semua
Selamat Hari Raya
XOxo

12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...