Aug 14, 2013

OOTD Hari Raya #4

Assalamualaikum
Hi semua

Raya ke empat hari tu, baru lah terasa raya sikit sebabnya anis pergi beraya ke rumah kawan-kawan sekolah lama
Kalau tak, memang duk rumah membuta je lah... Zzzz

Memang lama gila tak jumpa ex-classmate anis ni
Ada yang belajar oversea, ada yang dah habis belajar dan dah nak start kerja, ada yang nak sambung master, ada yang dah nak kawen tahun depan
Cepat betul masa berlalu
T_T

Actually baju raya anis tahun ni ada satu je
Memang tiap-tiap tahun, sepasang je baju raya
Raya pertama je pakai baju baru, hari-hari lain pakai mana yang ade je lah

Kebetulan hari tu anis ada tolong Ida & Iena Mansor shoot video untuk promo online shop diorang, so anis dapat lah sepasang baju
Maka, kita recycle je lah baju ni

Cantik dan selesa plus tak payah iron!
Hahaha
Memang bila dah besar ni malas pulak nak iron baju
Dulu time duduk asrama memang rajin iron baju
*manusia berubah :p

Facebook : Choice by TWINS
Facebook : Choice by Ida Mansor

P/s : gambar anis dan kawan-kawan tu diambil pada hari raya ke-4. Gambar anis sorang tu pulak diambil pada hari anis shoot video bersama Ida & Iena Mansor

XOxo

3 comments:

  1. adik akak yang sorang ni tetap melets...diva giteww... selamat hari raya anis dan maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  2. cantik baju raya Anis..;)

    **Anis jemput join giveaway akk..
    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    ReplyDelete
  3. fuyooo..tantiknya anis...love..love..love..^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...