Aug 8, 2013

OOTD : Hari Raya #1

Assalamualaikum
Hi semua

First of all anis nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat pembaca blog anis
Anis juga ingin memohon maaf andai ada kesilapan atau perbuatan yang mengguris hati, terkasar bahasa ke
Anis minta maaf ye semua ^_^

Macam biasa, first day raya anis akan ke rumah sdara mara di kampung ni
Tapi hari ni hanya dua rumah je sempat singgah sebabnya adik aqiel mengamuk tak nak keluar kereta
Hais, macam-macam lah adik bongsu anis sorang ni

Bila balik rumah, ape lagi, duk hadap tb lah jawabnye
Hihi

Ini baju raya anis tahun ni
Custom made by Minazboutiquestudio.com


XOxo

20 comments:

  1. wahhh! Lawanya Akak sygg pika sorang ni..
    Kak Anis serious lawa baju tu..sukanyaa..siap custommade lagi..awhhh...CUN!
    kasut yang cuba ditunjuk tu mesti gorgeous kan! walaupun tak nampak full kasut tu tp dah tahu dah..hehehe..Selamat Hari Raya!! Maaf zahir dan batin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju labuh sangat sampai tak nampak kasut.. Hehehe... Thanks pika :)

      Delete
  2. sgt2 cantik baju raya anis..class gitu..hehe..sukaaa..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tema tahun ni kenkonon glam raya.. Hahaha.. Baju ni anis ingat nak simpan untuk tunang nanti..

      Delete
  3. cantiknya baju diaaa selamat hari raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, selamat hari raya juga :)

      Delete
  4. wah... dh mcm baju kawin. kelas!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah ada calon, dah ajak kawen terus ni.. Lulz

      Delete
  5. cantiknya.. baju tu dengan akak sekali. hehe.. jels anis tengok. raya tahun ni anis pakai je apa yang ada. kesian dengan parents duit banyak terbang. =[

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe2.. Jom kumpul duit siap2 untuk raya tahun depan pulak :)

      Delete
  6. Grandnya baju raya Anis.. Customade lagi.. Sakanlah raya tahun ni.. Btw, selamat hari raya Anis! Maaf zahir batin.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju je grand tapi raya sangat hambar.. T_T

      Selamat hari raya dan maaf zahir batin juga :)

      Delete
  7. cantik gile baju anis. suke sgt. soft kaler n sesuai dgn anis. look gojes. :)

    ReplyDelete
  8. lawa ^^ hehe,blogwalking here.feel free to drop a visit to my blog : http://bynuratikaaziz.blogspot.com/2013/12/juniors-in-house.html
    thank you sis :)

    ReplyDelete
  9. Custom made tu kain sendiri ke kain kita?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...