Aug 6, 2013

Kad raya dari Nuffnang

Assalamualaikum
Hi semua

Dah nak dekat raya ni memang banyak benda yang nak diselesaikan
Sampai nak update blog pun tak sempat
Ini kan pulak nak blogwalking
Tapi ada jugak lah anis blogwalking sebelum tidur dan sambil-sambil nak tidurkan adik aqiel
Tinggal berape hari je lagi nak raya tapi biskut pun belum siap lagi ni haa
Naseb baik baju raya dah siap
Alhamdulillah...
Tahun ni baju raya glam habes! *pengsan
Sneak peek sikit


Ohye, buat blogger Kelantan semua, anis nak jemput ke rumah terbuka pada hari raya pertama malam raya kedua
Rumah anis dekat Pengkalan Chepa
Kalau ada yang nak datang, nanti pm anis kat facebook oryte :)

Kelaut pulak entry ni
Actually hari ni anis dapat kad raya!
Wah excited!
Sebabnya memang dah lama anis tak dapat kad raya

Terima kasih Nuffnang
Really made my day
Sayang Nuffnang ketat-ketat ^_^
Hihi

Bagi anis kan, kad raya memang sangat-sangat bermakna
Ingat lagi zaman dulu-dulu main pos-pos kad raya dengan kawan-kawan dan kawan pena
Dulu siap ada kawan pena tu...
Sekarang dah lost contact
Tak ingat dah pun
Lulz

Apa-apa pun, walau macam mana cara sekalipun, kita jangan lupa untuk saling mengucapkan selamat hari raya dan bermaaf-maafan

XOxo

4 comments:

  1. Selamat hari raya Aidilfitri Anis..

    *Giveaway Fair & Lovely bersama Asyik Maiburogu - 10 pemenang akan menerima hamper bernilai RM50.. CEPAT2 SERTAI SEKARANG.
    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    ReplyDelete
  2. oHH kampung awak dekat pengkalan chepa??
    kak ipar kita pon duk sane...
    ape name kawasan kg awk tu??

    ReplyDelete
  3. bestnya Nuffnang siap bagi Kad Raya dekat Kak Anis...hihiii..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...