Aug 26, 2013

Beautymate Polypeptide Collagen Revitalizing Mask review

Sepanjang minggu lepas anis memang busy yang amat sampai rutin skin care pun banyak skip
Haish, macam mana nak chantek nih
T_T

But, all thanks to HiShop
Anis berpeluang untuk review Beautymate Polypeptide Collagen Revitalizing mask
Actually anis ada join group HiShop.My Beauty Ambassadors (LINK)
Dekat group ni, memang selalu ada giveaway untuk beauty bloggers yang join group ni
Korang pun boleh join tau

Pada hari sabtu lepas, anis ada event
Dan muka anis sangat-sangat lah kusam dan tak bermaya ;(
Thanks god I have this Beautymate Polypeptide Collagen Revitalizing Mask as a saviour
Pada pagi sabtu tu, lepas bangun tidur dan cuci muka, anis terus pakai mask ni
Korang juga boleh scrub muka sebelum pakai mask untuk kesan yang lebih effective

Beautymate Polypeptide Collagen Revitalizing Mask
Beautymate Polypeptide Collagen Revitalizing Mask



Product description : 
Banish early signs of aging and beautify dry skin with Collagen Peptide Multi-penetrates skin's underlying layer with hyaluronic acid, aloe and other moisturizing ingredients. Suitable for all skin types especially dry and sensitive skin.

Functions :
Intense moisture, anti-aging and enhances skin elasticity

How to use :
Spread mask over face and then take off the porous pearl paper.
Gently press on mask with fingertips to ensure a snug fit.
Leave mask on for 10-15 minutes, then remove.
Wipe off remaining essence with a cotton pad.
*Suggest to use 1-2 times a week, or more often if necessary

*peace yo!

Setiap kali pakai mask, mesti takde yang betul-betul fit dengan bentuk muka anis
But, it sokey, still can wear it gorgeously ^_^

Masa untuk lihat hasilnya!
Kalau ikut instruction, pakai 10-15 minutes, tapi anis selalu pakai lebih lama
Mask ni best sebab kulit muka rasa sejuk

before and after
Kalau tengok dari gambar, tak nampak sangat keberkesanan mask ni tapi in reality bagi anis, kulit anis lebih lembap dan anjal gittew
ececeh :p

Lepas dah pakai mask dan essence semua dah serap ke dalam kulit muka, anis sambung dengan skin care routine yang lain iaitu moisturizer, eye cream and etc.
Lepas tu, cecepat siap untuk pergi event

Ini lah hasil selepas makeup


Anis hanya pakai Farmasi CC Cream, Stage eyeliner, mascara dan lip balm
Farmasi CC Cream dan juga Stage eyeliner anis beli dari HiShop :)

Beautymate Polypeptide Collagen Revitalizing Mask
RM49.90 for 10 pieces (20% off = RM39.90)
Buy HERE
Beautymate 20% off until 31st August 2013

EXCLUSIVE FOR MY READERS!!!
Ni anis nak bagi korang RM20 rebate
Voucher code : TRYUSNOW
Untuk pembelian RM99 dan ke atas
Sah sehingga 31 Ogos 2013

LIKE HiShop Malaysia on Facebook:

Follow HiShop Malaysia on Twitter : https://twitter.com/hishopmy

Subscribe to HiShop for exclusive updates : click here

XOxo

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...