Jul 13, 2013

Kulit tegang dalam masa 5 minit!


Sebelum ni anis ada cerita tentang CC Cream dari brand Farmasi Color Comstic (FCC) (LINK) dan Fairy Whitez iaitu minuman kesihatan yang mampu mencerahkan kulit dalam masa 4 minggu (LINK) dari HiShop kan
FYI, kalau kita beli barang di HiShop, kita akan dapat dua free sample dan kita boleh pilih nak sample produk ape
Tapi list produk untuk sample akan bertukar dari semasa ke semasa
Salah satu sample yang anis pilih time beli kat HiShop haritu ialah Nature & Co Vital Purity Lift Mask
140ml : RM88.90
Sample : 13 gram

Description:
  • Tightens pores and smoothens skin texture
  • This cool-feeling lift mask smoothens out sagging skin
  • The natural clay ingredients banish dullness to produce soft, smooth skin
  • No artificial coloring

Ingredients:
1) Beauty Formulation:
  • Organic plant extract essence (moisturizing)
  • Organic lavender extract essence
  • Organic chamomile extract essence

2) Ingredients for healthy, firm, and lustrous skin:
  • Natural Vitamin E (emollient)
  • Collagen (moisturizing)
  • GABA (moisturizing)
  • Hot spring water

How to use:
Apply once or twice a week after washing your face. Spread an amount about the size of four cherries evenly over your face so that the skin is covered and rinse off after approximately 5 minutes. Apply skin lotion/toner to complete the skin treatment
 
Sebelum                                                           Selepas 5 minit

Kulit muka tegang selepas 5 minit
Nampak tak bibir dah muncung macam duck face dah tu
Bahaha!

Ini pula gambar selepas dicuci dan bilas
 
Kulit muka lebih lembut dan macam glowing sikit
Pastu yang merah-merah dekat tepi hidung tu pun hilang

Anis bagi 4 bintang daripada 5 bintang untuk produk ni
Kalau korang shopping kat HiShop, cuba la redeem produk ni
Memang best!

Jom shopping di HiShop

*Discount RM20 
for purchase RM99 and above

Discount code : TRYUSNOW
Valid untill 31st August 2013

XOxo

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...