Jul 12, 2013

Kulit lebih cerah dengan...

Rata-rata orang Asia mesti nak kulit cerah putih gebu macam Snow White kan
Berbeza dengan omputeh yang suka buat tanning
Kebanyakan produk di pasaran memang banyak untuk whitening
Memang hangat di pasaran lah!
Tapi anis tak pernah cuba sebab takut dapat side effect
Lagi satu sebab mostly produk-produk ni dalam bentuk pil atau kena bancuh kan
Anis ni memang susah nak makan ubat jenis pil ni
Kalau nak bancuh-bancuh ni pun malas ngat eh
Hahaha
Tapi, ada satu produk ni anis nak habaq kat kome, yang mana boleh minum macam minuman yogurt tu
Haa..
Acah acah cakap Perak, 5 tahun belajar kat Perak tu...
hehehe
Mempersembahkan...
(ececeh!)
Fairy Whitez


One big box delivered to me from HiShop  ^_^

3 boxes of Fairy Whitez
10 bottles per box
22 ml per bottles
Enough for 1 month supply
RM 89.00 per box

Vouchers and etc






Anis akan consume Fairy Whitez setiap pagi satu botol sebelum breakfast
First time anis consume health product macam ni
Rasanya masam, mungkin sebab bahan-bahannya yang terdiri daripada Mulberry & Lingonberry, Kiwi Seed Extract, Collagen, Artichoke dan banyak lagi

Fairy Whitez ini memang bagus untuk :
  1. Mengurangkan kedutan dan garis halus
  2. Mengentalkan dan menegangkan kulit
  3. Menggalakkan pembaharuan sel dan tisu dan membaiki peredaran darah
  4. Memulihkan keanjalan kulit dan mengecilkan pori-pori
  5. Membaiki pembentukan lembapan, menjadikan kulit lebih licin dan gebu
  6. Mencegah jerawat
  7. Mencerahkan kulit dan mencegah pembentukan pigmen gelap
  8. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
  9. Menguatkan sendi dan meningkatkan daya kelenturan
  10. Menggalakkan pertumbuhan rambut lebih lebat dan kuku yang sihat
  11. Ciri-ciri antioksidan menentang radikal bebas yang memudaratkan
  12. Menyuburkan badan dengan khasiat vitamin, zat galian, asid amino dan antioksidan

How to consume Fairy Whitez :
1) Shake the bottle for 3-5 seconds
2) Remove the cap
3) Plug the opener into the centre of the bottle
4) Insert the straw & consume

Week 1
Before & After

Selepas satu minggu, perubahan paling ketara ialah anis lebih kerap buang air besar
Hehehe
Mungkin sebab produk ni membantu anis untuk membuang segala toksin dalam badan
Terima kasih Fairy Whitez kerana bantu anis ^_^
Lepas tu, kulit terasa lebih cerah sedikit berbanding sebelum ni yang macam Mariah Carey tu kan
Tehee >_<
Pada hari mula-mula anis start consume Fairy Whitez, actually ada beberapa pimples kecil yang baru nak tumbuh kat pipi
Tapi, tiba-tiba je pimples dah hilang
Lagi sekali, terima kasih Fairy Whitez ^_^
Tak sabar nak lihat perubahan di minggu keempat
Nantikan update dari anis untuk setiap minggu ye :)

Mana nak dapatkan Fairy Whitez?
Beli lah di HiShop (LINK)
Sekarang dekat HiShop ada promotion untuk produk-produk Fairy Beauty (Fairy Whitez adalah salah satu produk dari brand Fairy Beauty)
Buy 2 boxes and get a FREE Gift Pack (containing 4 bottles worth RM35.60) (LINK)
Promo ends 31 July 2013

Anis memang suka beli kosmetik dan juga skin care dekat HiShop sebab dekat HiShop selalu ada SALE Pastu siap boleh redeem 2 free samples lagi
Hari ni anis baru sahaja shopping kat HiShop
Tak sabar nak tunggu barang sampai.. hihi
Servis HiShop ni pun memang terbaik!
Barang memang cepat sampai
Ni anis nak bagi korang RM20 rebate
Voucher code : TRYUSNOW
Untuk pembelian RM99 dan ke atas
Sah sehingga 31 Ogos 2013


LIKE HiShop Malaysia on Facebook:

Follow HiShop Malaysia on Twitter : https://twitter.com/hishopmy

Subscribe to HiShop for exclusive updates : click here

WEEK 2 (LINK)
WEEK 3 & 4 (LINK)

1 comment:

  1. Rajin Anis cuba produk2 kesihatan ni ye.. Tak sabar nak tengok perubahan kulit Anis di minggu ke-4 nanti... Produk Shaklee taknak cuba ke? Hot beauty & health products sekarang.. Dengan rangkain produk kesihatan dan kecantikan yang sangat meluas kelebihannya. Yang paling penting HALAL & SEMULAJADI. Kalau nak cuba boleh PM Mieza kat fb or sms ye.. 019-5327438

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...