Jul 16, 2013

Hias dinding dengan canvas photo

Dah masuk seminggu kita berpuasa, alhamdulillah
Baju raya, kasut raya, kuih raya mesti semua dah siap tempah atau beli kan?
Rumah pula macam mana?
Takkan tiap-tiap tahun sama sahaja kan
Apa kata kali ni kita buat sedikit perubahan dengan menghias dinding dengan canvas photo
Tak mahal pun kos nya tapi hasilnya memang sangat curlass uolls!

contoh canvas photo
Kan nampak lagi meriah tu
Ala-ala hotel 5 star gitew...

Kat mana nak tempah?
Meh anis nak suggest satu online shop yang menyediakan perkhidmatan printing gambar di atas canvas, iaitu Canvas D'Arte
Korang boleh pilih apa sahaja gambar yang korang suka untuk print di atas canvas seperti gambar pemandangan ke, bunga ke, corak abstrak ke atau gambar perkahwinan korang ke.. haa..
Semuanya ikut cita rasa masing-masing

Hanya dengan 3 steps, korang dah boleh dapat canvas photo yang korang idam-idamkan

Macam anis, anis print gambar anis sendiri (poyo)
hehehe
Ni takde lah nak gantung kat ruang tamu rumah kan
Gantung dalam bilik aje, kenkonon retis kan
mihmih
Gambar cantik-cantik takkan nak simpan aje
LOL!

Gambar yang anis print tu bersaiz 16X24 inch (RM120)
Actually ada banyak pilihan saiz yang boleh korang order, refer di SINI
Dari segi kualiti, memang tip top!
Printing memang sharp dan jelas
Servis diorang ni pun bagus, hari ni order, esok dah siap pastu terus post, lusa dah sampai
Memang cepat dan efficient!

Bagi anis, kalau kita print gambar dekat canvas ni lagi jimat kos
Sebab tak perlu nak beli frame bagai dan kos printing gambar sebesar 16X24 inch tu bukannya murah
Bagi anis, canvas photo ni nampak mahal dan lebih moden
Kalau korang nak jadikan hadiah pun boleh gak, lagi-lagi buat pasangan yang baru berkahwin dan baru pindah rumah
Kan lain daripada yang lain hadiah korang tu

Macam anis cakap tadi, hanya 3 steps sahaja yang perlu korang buat
Semuanya di hujung jari anda
Kalau korang berminat, cecepat isi order form kat SINI

Facebook Canvas D'Arte : Canvas D'Arte


Blog : http://canvasdarte.blogspot.com/

17 comments:

  1. Replies
    1. Lagi cantik bila print dkat canvas kan? Tehee >_<

      Delete
  2. anis, bestnya.. biasa beli dah siap je. teringin plak nak letak gambar sendiri rasa plak pas tengok gmbar anis. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Order dkat canvas d'arte tau :) hehehe.. Nanti boleh la hias bilik dengan photo canvas ^_^

      Delete
  3. fuyooo!! curlas nya macam tu..nak try lahh..teehee~

    ReplyDelete
  4. cun! anis balik raya kelantan x?hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course balik klantan... Sapa klate doh ni.. Hehehe

      Delete
  5. memang menarik lah.. teringin jugak nak pasang kat rumah saya ni.hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...