Jul 25, 2013

Fairy Whitez week 3 & 4

Fairy Whitez week 1 (LINK)
Fairy Whitez week 2 (LINK)
Week 3

Sedar tak sedar, dah tiga minggu anis consume minuman kesihatan Fairy Whitez ni
Kalau tak tahu ape tu Fairy Whitez, baca di entry anis sebelum ni (LINK)
Gambar atas : Sebelum dan selepas 1 minggu
Gambar bawah : Selepas 2 minggu dan Selepas 3 minggu

Untuk minggu ketiga ni, ape yang anis perasan lah, tona kulit dah makin sekata dan bertambah cerah tapi tak lah putih melepak gila gebus
hihi
Tapi masalah eyebag dan dark circle still tak boleh nak atasi lagi
Mungkin sebab anis tidur lambat kowt... pastu bangun awal untuk sahur lagi
Scroll ke bawah untuk lihat gambar pada minggu keempat

Mana nak dapatkan Fairy Whitez?
Beli lah di HiShop (LINK)
Sekarang dekat HiShop ada promotion untuk produk-produk Fairy Beauty (Fairy Whitez adalah salah satu produk dari brand Fairy Beauty)
Buy 2 boxes and get a FREE Gift Pack (containing 4 bottles worth RM35.60) (LINK)
Promo ends 31 July 2013

Ni anis nak bagi korang RM20 rebate
Voucher code : TRYUSNOW
Untuk pembelian RM99 dan ke atas
Sah sehingga 31 Ogos 2013

Week 4




Bila dah masuk minggu keempat, baru lah nampak perubahan yang ketara jika nak dibandingkan dengan waktu mula-mula anis consume Fairy Whitez ni. Kulit anis lebih cerah, lembut dan anjal ^_^

Dapatkan produk ini dari HiShop!

XOxo

3 comments:

  1. nk kena try jugak ni tp lepas beranak. hehe :D

    ReplyDelete
  2. Pehh.. Macam best je, betul2 jadi cerah ke Anis?

    ReplyDelete
  3. siap ada rebate lagi.. hehehe. terbaik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...