Jul 18, 2013

Fairy Whitez week 2

Fairy Whitez week 1 (LINK)
Dah dua minggu anis consume minuman kesihatan Fairy Whitez
Kalau tak tahu ape tu Fairy Whitez, baca di entry anis sebelum ni (LINK)
Sebelum dan selepas 1 minggu
Selepas 2 minggu

Di minggu kedua ni kebetulan anis period
Sebelum ni kalau first day period mesti period pain
Tapi kali ni tak ada langsung period pain
Terima kasih Fairy Whitez
^_^
Dari segi perubahan rona kulit pun ada sedikit perubahan dan kulit terasa lebih lembut dan lembap sepanjang masa

Mana nak dapatkan Fairy Whitez?
Beli lah di HiShop (LINK)
Sekarang dekat HiShop ada promotion untuk produk-produk Fairy Beauty (Fairy Whitez adalah salah satu produk dari brand Fairy Beauty)
Buy 2 boxes and get a FREE Gift Pack (containing 4 bottles worth RM35.60) (LINK)
Promo ends 31 July 2013

Ni anis nak bagi korang RM20 rebate
Voucher code : TRYUSNOW
Untuk pembelian RM99 dan ke atas
Sah sehingga 31 Ogos 2013
XOxo

2 comments:

  1. ouh kak anis dapat fairy whitez dari Hishop :) beauty ambassador Hishop kan? hehe tiqa punya juliana Francoise Serum . macam best je boleh hilang kan period pain .. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...