Jul 15, 2013

ESSE Gives Back SHELTER Fund Raising Event

Alhamdulillah, dah masuk hari keenam umat Islam berpuasa
Mesti segala kelengkapan hari raya dah nak siap kan?
hehehe
Semoga Allah memudahkan segala urusan korang semua, inshaaAllah

Di bulan yang mulia ni, apa kata kita tingkatkan lagi pahala kita dengan bersedekah dan membantu mereka yang kurang bernasib baik
Hari Jumaat ni, 19 Julai 2013, ESSE Organic Skincare menjemput orang ramai untuk sama-sama memeriahkan ESSE Gives Back 2013, a charity art sale event


Details :
Event : ESSE Gives Back 2013
Date : 19 July 2013
Time : 11.00am to 7.00pm (the auction will start at 4pm)
Place : AnnexE Gallery, Gallery 2, 
Central Market,
Jalan Hang Kasturi,
50470 Kuala Lumpur.

ESSE Gives Back 2013 ini bertujuan untuk meningkatkan dana untuk kanak-kanak di bawah perlindungan SHELTER
SHELTER merupakan rumah untuk kanak-kanak di Malaysia yang mana telah didaftarkan di bawah organisasi kebajikan Malaysia yang telah wujud sejak 1981 untuk menolong dan memberi perlindungan kepada kanak-kanak yang didera atau ditinggalkan

Pada hari Jumaat ini, jualan lukisan akan diadakan yang bertemakan "Nature"
Lukisan-lukisan yang dijual merupakan hasil lukisan daripada kanak-kanak seluruh dunia seperti USA, South Africa, Hong Kong, China, Australia, Singapore dan juga Malaysia, yang berumur 3-16 tahun
"Artwork painted by children for children"

Antara lukisan yang bakal dijual pada Jumaat nanti
see more HERE

Jom kita bantu mereka!
RSVP: 
Camy Ling | +6012-976 5737 | camyling@rocketmail.com 
Sales: Maria Yap | +6012-212 0371 | myap@zeccaltd.com

RSVP here : https://www.facebook.com/events/159500284232325/
Website : http://www.shelterhome.org/

ATTENTION : Jom bloggers kita sebarkan tentang event ini dengan 3 cara

More info click HERE
Selamat beramal
XOxo

7 comments:

  1. siapa2 yang free dan ada kesempatan tu jangan lupalah datang memeriahkan dan support event ni...thanks for sharing anis...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kak liz, memang nak sangat pergi tapi anis dah nak balik kelantan esok.. hewhew

      Delete
  3. Replies
    1. jom blog sharing tentang event ni :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...