Jul 8, 2013

Blog berwajah baru!

Dah berapa hari tak update blog, trafik pun merundum jatuh bak Koko Krunch jatuh ke ladang gandum
Minggu lepas anis exam, jadi blog pun diketepikan buat seketika
Kalau korang perasan lah, blog anis dah bertukar!
Rasanya lama dah orang perasan, anis je baru ada masa nak update
mihmih...
Sebelum ni ramai cakap blog anis lambat loading
Anis pun tak tau nak buat macam mana dah
Jadi, moh la kita mintak pakar yang buatkan
hehehe
Kali ni anis mintak tolong Nabila Medan
Sangat-sangat berpuas hati dengan hasil editing Nabila Medan

My new blog template
Cantik kan! cantik kan!

Terima kasih Nabila Medan kerana berhempas pulas hasilkan blog anis yang cantik ini
Paling suka part My Biodata
Hehehe
Untuk korang yang tak reti coding atau editing, jangan segan jangan malu untuk buat tempahan dekat Nabila Medan

p/s : Untuk yang dah tau dan yang belum tahu lagi, jemput singgah dan follow blog shop anis (LINK)
Anis juga baru saja buat facebook page untuk online shop anis ni, jemput la LIKE, SHARE & WIN!
Anis nak bagi RM20 cash voucher untuk korang shopping di Thianis Fashion Lab



InsyaaAllah, dalam minggu ni anis akan update koleksi baru
Kali ni, bersempena dengan hari raya yang lagi sebulan je lagi, puasa lagi beberapa hari, maka anis bawakan baju kurung superb awesome cantik meletop kebabom untuk korang semua :D

Teaser!

XOxo

5 comments:

  1. OMEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)

    ReplyDelete
  2. Aah, baru perasan blog dah berwajah baru..

    ReplyDelete
  3. anisss..comelnya tgk header anis..anis mmg dh comel..senyum nampak gigi terserlah kecomelan anis..suka sgt header kali ni..soo cute :D

    ReplyDelete
  4. singgah sini...comel header n tuan blog ni..senyummm!! ^_^

    FRom: diaristira.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...