Jun 15, 2013

Today's look

Assalamualaikum
Hi semua

Dah lama blog tak berupdate dek kesibukan hari-hari yang dipenuhi dengan stress nak exam, stress sebab berat badan tak naik-naik, stress dah lama tak tengok telatah adik aqiel, stress sebab homesick dan sebagainya
Phew!
Tapi, bila anis update ni tak bererti exam dah habis cuma mengambil sedikit masa untuk hobi terchenta ini
Ya, blogging adalah hobi bagi anis
I love blogging <3 data-blogger-escaped-br="">
Hari ni anis seronok sangat-sangat sebab dapat mingle around with bloggers
I mean hey, they love blogging too!
Kita sama-sama ada hobi yang sama dan kitorang sama-sama rasa keseronokan blogging
Jumpa je cakap pasal blog and all stuff related to blog
Okey, pasal jumpa-jumpa blogger ni anis cerita next entry okeh!

Sebelum masuk tidur, meh anis nak share sikit outfit of the day hari ni
*bau kedai tu*
>_<

*achievement unlock*
Akhirnya anis dapat jugak buat gambar rupa gini
Noob tak noob tak?
Hahaha

Outfit hari ini :
Tudung bunga-bunga beli kat Jalan Tar (RM25)
Fishtail Peplum : Padieka.com (RM39)
Skirt tribal beli kat Wangsa Walk, Wangsa Maju (RM59)
Beg MNG : Ruffles & Ribbons

Hukaloh tak nampak pulak kasut ijo (slang endon) comel anis
Mihmih
>_<

XOxo

9 comments:

  1. nie pom dop reti buat gambar kembar gitu,ajarkan !

    ReplyDelete
  2. Mek onie : ingatkan anis sorang je yang noob.. Hehehe.. Wokeh, nanti anis ajor yep :)

    ReplyDelete
  3. yeayyyy! ajarkan tauuuu...wassap wassap :P

    ReplyDelete
  4. suka tgk muka anis..comel dan manis gitu..:)

    ReplyDelete
  5. Azwar syuhada : selebet je ni.. Kalau tengok blogger lain lagi la cantik cara diorang dress up :)

    Asyik Izas : ehek, jangan la gitu... Tak tidur malam anis sebab hidung kembang pastu banyak oksigen pastu jadi hyperactive pulak.. Okey, merapu! Haha

    ReplyDelete
  6. hihii..yeayy, dah reti pun flip picture tu..btw, cantik baju anis taw! sesuai dengan anis..seronok kita jalan-jalan semalam kan tmn kak ida and kak ina beli kasut..ngeee :D

    ReplyDelete
  7. i tak berjaya beli peplum yg tu, i beli yang blazer peplum tu. btw cantek ;)

    ReplyDelete
  8. ouch teruja tengok peplum tu >.<

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...