May 17, 2013

saya sudah jatuh hati pada...

Assalamualaikum
Hi semua

TGIF!
Hari ni hujan renyai-renyai memang best sangat lah golek-golek atas katil
Nasib baik hari ni takde class
Sebelum ni, hampir dua minggu cuaca panas terik
Tidur pun berpeluh-peluh
Alhamdulillah, hari ni hujan, dah sejuk balik dah
mihmih
^_^

Satu lagi perkara yang buat anis ceria je hari ni bila tengok video bawah ni :


Seriously anis dah jatuh hati sangat dekat Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ ni


Sekarang ni pun anis guna laptop brand Acer
Laptop yang anis guna ni sejak 2010 lagi
Lama dah usia laptop anis ni, tapi masih lagi bertahan demi tuannya yang suka blogging
tehee >_<

Tapi, terpasang jugak niat nak cari laptop baru
Bila tengok video atas tu, terus rasa nak beli Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™
Mana tak jatuh hati nye, dah la ultraportable, boleh detachable pulak tu, pastu touch centric pulak tu
Haa...
Senang nak bawa ke mana-mana, senang la nak blogging ke buat assignment ke...
Pastu boleh lipat jadi macam tablet
Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ ni Ultrabook™. Inspired by Intel.
Serious Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ ni memang awesome!
Tak percaya, tengok video kat atas tu
Walaupun hanya sekadar laptop, tapi kegunaannya melebihi jangkaan
Harap-harap cukup duit nak beli Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™
>_<

XOxo

7 comments:

  1. akak tengok pun jatuh hati anis...he hehe... tapi buat masa sekarang ni budget not for that...untuk benda lain...kena simpan duit...

    vah vah vah...bestnya takder kelas... boleh golek2 atas katil... occay...ai is jeles tawww...

    ReplyDelete
  2. salam kenal dik

    skrg nie zaman semakin canggih .. mcam2 ada ..
    acer punn x nak ketinggalan ;)

    ReplyDelete
  3. sweet!mmg smart ponnn..hehe...nk join jugak ni, tp khamis balik kg plak..kalo TERdpt, puas plak nk rejek..hehe...good luck dear!

    ReplyDelete
  4. Heee. Saya pun pakai acer untuk berblogging! Tapi lappy baru beli tahun lepas, mungkin kene bersabar untuk beli yang baru. :)

    Kumpul duit banyak2 pastu awak beli oke!

    ReplyDelete
  5. Memang teruja sangat dengan new Acer product ni.. Laptop Mieza lagi tua kot.. Dari tahun 2004 lagi.. 9 tahun.. Mana lah tak semput.. Kalau on lama2 sikit mulalah dia hang.. Panas.. Huhuhu~~ Dah masanya bertukar kepada yang baru.. Hehehehe..

    ReplyDelete
  6. hana pun teringin nak beli laptop baru sebab dah 6 tahun dah laptop skrg ni bertahan..kesian plak.. xpernah rehat.huhu boleh x macam tu. hehe

    ReplyDelete
  7. Wah sekarang laptop dah macam-macam gaya dan paling penting memudahkan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...