May 23, 2013

Nuffnang Premiere Screening Fast & Furious 6

Assalamualaikum
Hi semua

Hari selasa lepas (21 mei 2013) anis berpeluang menonton Fast & Furious 6 di TGV One Utama
Thanks to Nuffnang
^_^

Disebabkan orang tu ada exam, kali ni anis pergi dengan kawan anis, Ayu dan anis sendiri yang drive
Ni kira first time la kowt drive sendiri ke Damansara
Biasa mintak nak drive dekat orang tu, dia tak nak bagi....
Katanya anis tak cukup cekap nak drive dekat KL
Well, dekat rumah anis drive Isuzu Dmax kowt

Kereta ni :


Ni kereta umi anis tapi anis dan adik anis kalau nak gi mana-mana guna kereta ni
Haa...
Umi anis memang dahsyat tahu!

Disebabkan jarang-jarang ke Damansara, dan kawan anis pun nak merasa meatball IKEA, before kitorang ke OU, kitorang singgah jap kat IKEA


Meatball 15 ketul bersama fries : RM14
Lupa pulak harga chicken wings dengan potato tu
Sorry...

Tapi meatball IKEA ni memang sedap lah
Chicken wings tu pun terbaik!
Kenyang makan 3 ketul chicken wings dan 7 ketul meatball
Dahsyat2!

Lepas shopping dan solat maghrib, terus ke OU
Tapi sebab dua2 tak tau jalan maka kitorang guna la Waze (GPS)
Sesat jugak tapi nasib baik sampai OU on time

Sesampai OU je terus ambil ticket dan solat isyak
Lepas tu, cepat2 pegi TGV balik
Walaupun seat kitorang depan sekali tapi kerusi nye sangat lah empuk
Selesa sangat dan tak sakit tengkuk pun even duduk depan sekali



Fast & Furious 6 ni bagi anis best cuma nak dibanding dengan Fast 5, anis rasa Fast 5 lagi best
Maybe sebab tak banyak scene racing kowt tapi still best dengan lawak2 bodoh diorang ni
Dan dalam Fast 6 ni ada dua watak yang akan mati...
Kawan anis siap cakap kecewa lagi sebab watak kesukaan die mati dalam Fast 6 ni
Tapi, ada satu watak kembali iaitu Letty, gf kepada Dom

Kalau korang ikut Fast & Furious dari dulu lagi, korang wajib tengok Fast & Furious 6 ni
Sebab banyak benda berlaku dan part last muncul satu watak yang buat semua orang tak sabar nak tengok next Fast & Furious

Jom tengok trailer Fast & Furious 6 (err.. 18 tahun ke atas sahaja)

XOxo

8 comments:

  1. ala...anis dah tengok Fast & Furiuos 6... occay...akak is jeles...ekekekekeke....

    ReplyDelete
  2. wah,,, bestnya,,,!!! anis,, muja lupa la muja dh topup ke belum pemenang hari tu,,, hehe,, tapi muja dah contact dah dia,,

    ReplyDelete
  3. anis pnah tgk satu episod ja fast furious 0 kot . hehe. btw habis ke meatball tu pon .. dapnyeee..
    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2013/05/review-comelnye-essenseri.html

    ReplyDelete
  4. Untung la anis dh tgok.huhu

    ReplyDelete
  5. Best2! Nanti nak heret incit chenta gi tengoklah! ^_^

    ReplyDelete
  6. fast furious 5 lagi best??? wah.. nak kena cari ni. yang 5 punya pun saya tak tengok lagi.hehe

    ReplyDelete
  7. Meatball ikea! Tak pernah cuba... sebab jarang pegi damansara.. bila kat negara orang, baru kempunan bila tgk diorang makan... grrrr..

    Tak sabar nk tengok! waktu balek msia nnti la :)

    ReplyDelete
  8. malam yg sama ecah tgok pee mak kat midvalley..tapi x sempat lg nak update entri...bz bebeno nak exam ni....hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...