May 16, 2013

DiGi Buddyz Drama Production : #buddyzaizat

Assalamualaikum
Hi semua

Pada hari sabtu lepas (11 mei 2013), anis berpeluang melihat sendiri pembikinan DiGi Buddyz Drama di Taman Tasik Titiwangsa
Drama kali ini sempena contest Buddyz Aizat
Thanks to Nuffnang and DiGi for the invite ^_^

Kalau nak tau, Taman Tasik Titiwangsa ni betul-betul depan kolej anis
So anis jalan kaki je pegi event kali ni
Takde lah nak menyusahkan orang tu angkut kita sana sini pegi event.. Hewhew

Of course lah anis antara orang terawal yang sampai
Untuk event kali ini, selain bloggers jemputan Nuffnang, ada juga instagramers dan juga finalist untuk contest Buddyz Aizat

Ni first time ni nak tengok orang berlakon
Di set pengambaran
Aaaannnd action!



Pada mulanya, anis ingatkan just ada Aizat, rupanya ada jugak artis2 lain seperti Wawa Zainal, Alif Satar, Syed Ali dan Eliza
Tak sangka dalam satu event boleh jumpa ramai artis
Paling excited dapat jumpa Alif Satar
Minat sangat lagu Alif Satar yang baru tu-Pendusta
Mihmih
>_<

Selain dapat tengok sesi pengambaran drama Buddyz Aizat ni, kitorang dapat tengok Aizat busking live
Walaupun panas terik tapi Aizat gigih menghiburkan kitorang sambil-sambil acting untuk drama Buddyz Aizat



*panas terik time ni, jadi terpaksa lah berpayung sementara tunggu director cakap 'action'

Bukan Aizat dan artis2 je yang berlakon, kitorang semua pun terjoin sekali
Haaa..
Jadi extras on the spot


Penat jugak berlakon ni
Nak kena tahan panas terik lagi
Seksa!
Tapi respect la dekat diorang ni, even panas terik tapi tetap buat yang terbaik

Me with Alif Satar

Me with Wawa Zainal

Mula-mula tak cam Wawa Zainal sebab dalam tv nampak macam berisi sikit tapi bila dia senyum nampak lesung pipit tu baru perasan tu Wawa Zainal

Melaka Boy pun ada


Antara bloggers yang hadir, Cik Lily Putih dan J.M.R23


Dapat kenal bloggers baru dan dapat jumpa Mek Onie
Mek Onie selalu datang comment kat blog anis, anis pun selalu blogwalking ke blog Mek Onie ni
Tak sangka dapat jumpa :)

*picture credit to Mek Onie

Dari kiri GKSB, Mek Onie, anis dan Puan Su Su
Baru perasan takde gambar anis dengan Kak Ecah tapi banyak pula gambar anis dalam kamera dia, LOL!
Takpe Kak Ecah, ada rezeki kita jumpa lagi kita snap gambar bersama banyak-banyak k :)

XOxo

9 comments:

  1. seronoknya, namee tak pi pun. sobs. kalau tak mesti boleh jmpa.mihmih. :D

    ReplyDelete
  2. best nya anis dapat pergi banyak event.. comel betol wawa zainal ni yer. =) anis pun comel jugak tau! hihi..

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya... siap jumpa artis lagi tu..pewwittt

    ReplyDelete
  4. wahh wahhh byk event die!! ;) btw yup wawa nmpk sgt kurus haha tol dlm tv mmg mggemokkn org so, akk xtau la klu akk yg masuk tv besau mne lah kn..hahhaha ceh!

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan.. baru 1st time jejak blog ni..

    seronok bila dapat buat benda yang 1st time kan! tak penah lagi tengok shooting ape2... mungkin boleh pegi satu hari nnti :)

    ReplyDelete
  6. bertuahnya..

    pasni boleh jadi artis blogger plak :)

    ReplyDelete
  7. Dpt jemputan, tapi tak dpt join...
    Rugi2..

    ReplyDelete
  8. anissssssssssssss,kita nak cekau gambar yg tgh spot tempat masing2 tu ehhhh :D

    ReplyDelete
  9. eh jap,kita pun seronok dapat jumpa anisssssssssssssssss,finally we meet here :D

    anis,mohon email onie ke letopink@yahoo.com ,ada benda nak tanyaaaa,hee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...