Apr 6, 2013

Tudung bercorak nak beli kat mane???

Assalamualaikum
Hi semua

*dah tengok video anis??? more info in this entry : http://www.anisempoi.com/2013/03/video-anis-yang-confirm-kena-bahan-kaw.html
thanks
^_^

Zaman sekarang ni macam-macam jenis tudung ada dan tak tertumpu pada satu jenis tudung yang biasa kita pakai dulu-dulu iaitu tudung bawal plain
Siapa kata perempuan berhijab tak up-to-date
haaa....

Suka pakai tudung bawal tapi nakkan kelainan?
Meh anis nak share satu online shop yang anis selalu shopping
Kalau dalam entry anis sebelum ni pun anis ada mention
Kalau korang ingat lah
hehehe
Online shop yang anis selalu shopping tudung ialah Paisley paradise

Antara koleksi tudung yang anis beli dari Paisely Paradise

Koleksi dari Paisley Paradise memang cantik-cantik dan lain daripada yang lain
Material pun best, senang nak bentuk
Harga pun sangatlah berpatutan


Happy Shopping
XOxo

6 comments:

  1. jom join
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    ReplyDelete
  2. ha ah la, unik betul corak tudung dia..rasanya stakat nie xpenah jumpa lagi kat kedai corak yang macam nie..hihi

    ReplyDelete
  3. cantik2la tudung nie anis...rambang mata nak pilih...haha

    ReplyDelete
  4. Cantik2..
    AJ suka beli tudung... =D

    ReplyDelete
  5. heirizalieyana : thanks invite :)

    Mizz ErMa : kan.. selalu tudung corak macam ni banyak jual online :)

    Akma Khaieri : hehehe... cantik2 kan tudung yang paisley paradise ni jual :)

    AJ : jom la shopping kat paisley paradise :)

    ReplyDelete
  6. Salam sister.. jom tgk tudung2 dan shawl kt blog hijab valley. Tgh promosi skrg. Free postage lg. Jgn lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...