Apr 10, 2013

Iron Man 3: My Way

Assalamualaikum
Hi semua

Iron Man 3, movie yang ditunggu-tunggukan untuk tahun 2013 ni
Tak sabar tak sabar!
Hehehe


Kalau korang follow cerita iron man ni, memang banyak suit yang iron man ni guna dan mempunyai kelebihan tersendiri

Kalau lah anis diberi peluang untuk reka suit iron man kan, semestinya suit tu bewarna hitam
Kenape?
Sebab kalau malam-malam, musuh susah nak nampak, so senang nak menyamar
Bila musuh tak dapat detect kedudukan iron man, maka senang lah iron man nak serang
Hehehe

Suit hitam anis ni, anis nak namakan invisblack
Gabungan invisible dan black
Selain suit ni bewarna hitam, suit ni juga mempunyai fungsi halimunan
Fungsi halimunan ni pulak untuk digunakan ketika melawan musuh di siang hari
Haa..

Selain itu, suit ini juga kalis peluru sebab ia diperbuat daripada bahan kalis peluru
Sangat penting untuk pertahanan iron man
As a safety precaution

Suit ini juga sangat ringan dan boleh terbang selaju 1000km/jam
Disebabkan suit ini sangat ringan, maka senang lah iron man nak berlawan (fighting)

Amboi, kuat betul anis berangan yek
Hehehe
By the way, jom tengok trailer Iron Man 3


XOxo

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...