Apr 7, 2013

In Hijabista April 2013

Assalamualaikum
Hi semua

Kalau korang masih ingat lah, bulan lepas terpampang gambar anis dalam majalah Hijabista edisi Mac 2013
Tak cukup dengan tu, lagi sekali gambar anis terpampang dalam majalah Hijabista edisi April 2013
Haa...



Di ruangan yang sama macam bulan lepas iaitu ruangan lensa-Hipster Jalanan

Pergh, hipster tuh!
Tapi gambar ni korang semua dah pernah tengok dah
Gambar semasa hari interview dan photoshoot untuk ruangan .COM Utusan Malaysia
Hehehe



Terima kasih buat rakan blogger yang inform anis
^_^

XOxo

11 comments:

  1. Anis,mane awak nieh..serius awak nampak lain sangat...

    ReplyDelete
  2. Farah Waheda Wahid : tq :)

    Isabel Diaz : mihmih >_<

    Akma Khaeiri : Anis yang dalam second picture tu.. bukan covergirl.. LOL

    ReplyDelete
  3. KhaiZa : tq :)

    Zuriey : mestilah... *mata ke atas tangan ke bahu :p

    AJ : teheee >_<

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, Salam kenal Anis dr Asyik..

    Asyik pun ader juga terkeluar gmbr cenonet dlm majalh ni..hehe..btw congrats..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...