Apr 3, 2013

Dapat sponsored post for the first time!

Assalamualaikum
Hi semua

Still ALIVE!
yeah!

Wah, bersemangat benau anis hari ni
tehee >_<

Anis sebenarnye nak kurangkan dah aktiviti blogging ni tapi time2 macam ni lah rezeki tu datang
Alhamdulillah
^_^

Sebelum ni anis ada dapat assignment dari Nuffnang untuk buat video sempena DiGi Blogbuster Campaign (more info, refer this entry : http://www.anisempoi.com/2013/03/video-anis-yang-confirm-kena-bahan-kaw.html)
Dan beberapa hari yang lepas pula, anis terpilih untuk buat sponsored post dari Nuffnang
Untuk ape? Nantikan....
jeng jeng jeng
HAHAHA


A bundle of thanks to Nuffnang for choosing me and boosting my blogging mood again
^_^

Happy Blogging

XOxo

10 comments:

  1. tahniah anis !! sponsored post dia bayar banyak kan ! weee :D hihi

    ReplyDelete
  2. namee : alhamdulillah... hehehe :)

    miza : tq :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak Anis!! rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dear.. ajar akak nanti cane nak dpt sponsored post. ecewah :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...